Annoncørbetalt indhold

Lider du af tandlægeskræk? Læs med og få tips og tricks til at lægge den bag dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Angst i dens mange udformninger kan til tider komme til at fylde så meget i hverdagen, at det går hen og bliver et decideret problem. Det er ikke unormalt at have ting, man er bange for, men hvis det eksempelvis resulterer i, at man ikke kommer til tandlægen eller andet, er det naturligvis meget uhensigtsmæssigt. God tand- og mundhygiejne er vigtig for dit helbred og dit velvære, og det er derfor vigtigt at arbejde med at komme over denne skræk. Desuden bliver det udelukkende være, jo længere du undgår at komme afsted. Så er det bedre at komme til tandlægen og finde ud af, at der ikke skal laves noget, fordi du kommer afsted regelmæssigt. For nogle er det dog lettere sagt end gjort. Heldigvis er der folk før dig, der har kommet sig over deres tandlægeskræk. Læs med her og få tips og tricks til, hvad du kan gøre.


Annonce

Find den rette tandlæge

Først og fremmest er det helt centralt at finde en tandlæge, du føler dig tryg ved – og herefter, hvis muligt, beholde denne tandlæge fremadrettet. Nogle tandlæger har særlig fokus rettet mod tandlægeskræk. Eksempelvis har Tandlægerne på Østerbro stor ekspertise med at hjælpe patienter med tandlægeskræk med at få den bedst mulige oplevelse – og forhåbentligt komme skrækken helt til livs. Her har de stor forståelse for de forskellige følelser, der for den enkelte patient kan knytte sig til angsten over at komme til tandlæge. Eksempelvis føler nogle en skam over deres tænder i forbindelse med, at de netop sjældent runder tandlægen. Her bliver sådanne tanker og bekymringer mødt med stor forståelse, og dette i sig selv kan gøre oplevelsen lettere.


Forbered dig inden

Udover at vælge den rette tandlæge, kan det være en god idé at forberede sig på oplevelsen og på den måde gøre det nemmere for sig selv – præcis som hvis du skulle til eksamen. En af de ting, du selv kan gøre for at gøre oplevelsen nemmere, er eksempelvis at bestille en tid forholdsvist tidligt på dagen, så du ikke skal gå og være nervøs hele dagen igennem.


Pas på tænderne

Sidst, men ikke mindst, er det en virkelig god idé at passe godt på tænderne. Det gælder selvfølgelig alle, men i høj grad også folk der lider af tandlægeskræk. Jo bedre du passer på dem, jo mindre – må man forvente – at der skal laves. Det er både godt for økonomien og nerverne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.