Annoncørbetalt indhold

Liv i København

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

København er en skøn by at bo i og bortset fra 3 år i Odense som studerende, har jeg været bosat på Østerbro eller i Nordvest hele mit liv. Her til efteråret flytter jeg, og så skal Vesterbro være mit nye hood i en periode.


Annonce

København er Danmarks største by med alt, hvad det indebærer. Her er mange levende liv, og målsætningen for alle må være at have det bedst mulige liv.


I perioder er livet mindre godt, og hvis du har brug for hjælp, skal man ikke tøve med at række hånden frem.


Jeg er læge, Master i Positiv Psykologi, coach og kognitiv terapeut og har efteruddannelser i løsningsfokuseret korttidsterapi, mindfulness og den motiverende samtale.


Jeg arbejder dels med afhængighed/misbrug i et kommunalt rådgivningscenter, og derudover har jeg min virksomhed mental robust, som er i vækst og desuden mit hjertebarn.


Jeg har stor interesse for mennesker, relationer og kommunikation, og jeg arbejder med at udvikle potentialer, finde mening, mål og retning.


Har du problemer med angst, depression eller stress? Måske forværret af isolation i corona-perioden eller af den helt modsatte situation, hvor du skal fuld tid på arbejde igen?


Måske har du svært ved at finde ro og har brug for hjælp til at sortere i dine tanker og få et frisk overblik, der kan få tingene til at falde på plads og skabe rum til at handle eller ikke-at-handle, hvilket kan være lige så vanskeligt.


Negative tanker og bekymringer kan præge din hverdag, så alt føles tungere, og opgaver kan være sværere at gå til.


Et lavt selvværd kan bl.a. medføre en masse usikkerhed og afskære dig fra at gøre noget ved alle de ting, som du drømmer om.


Så ræk hånden frem.


Er du en virksomhed, der gerne vil gøre en ekstra indsats for dine medarbejdere? mental robust afholder kurser i, hvordan man bliver mental robust og får konkrete redskaber til at holde fokus på det positive og ikke havne i negative spiraler og hamsterhjul.


Der er også mulighed for individuelle coachingforløb med dine medarbejdere med fokus på at leve det optimale liv og finde den indre balance mellem privat- og arbejdslivet, så der er overskud i hverdagen og alle missioner/opgaver/drømme kan nås.

Ved at tilbyde dine medarbejdere muligheden for personlig udvikling, putter du som virksomhed penge i banken. Din investering kommer mangfoldigt tilbage, da dine medarbejders trivsel er grundlaget for virksomhedens værdi og vækst.


I al beskedenhed er jeg god til det, jeg gør.


Så hvis du rækker hånden frem, griber jeg den.


Min hjemmeside med kontaktinfo finder du her: mentalrobust.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.