Annonce
Byliv

Luksuskager til hverdagspriser: Kagenørder åbner nyt konditori

Konditori Paulette i Gothersgade byder på festlige kager, men til priser der tåler hverdagens lys. Foto: Morten Berggreen/Madklubben

De seneste år er det piblet op med gourmetbagerier. Men vores søde tand er ikke sådan at mætte, og nu har endnu et konditori slået dørene op for os kagehungrende københavnere.

Den selverklærede kagenørd, konditorchef og kok, Emil Luigi Mathis Vang, byder på konditoriet Paulette på eksklusiv kagekunst sammen sit team af konditorer. Konditoriet er en del af den populære Madklubben-familie.

- Vi vil så at sige give københavnerne mulighed for at få konditorkager fra aller øverste hylde, uden at det vælter månedens madbudget, siger Emil Luigi Mathis Vang.

Annonce

Han har i en årrække arbejdet som konditor på La Glace og været på blandt andet Stammershalle Badehotel, Niels, Trio og Formel B.

Med sig i køkkenet har han Anne Lise Sigvardsen, der udlært fra Hotel d’Angleterre og kaptajn på det danske konditorlandshold og Line Kürstein Wolter, som er tidligere kaptajn for det danske konditorlandshold og senest har været chefkonditor hos Restaurant Lola.

Der er otte kager på menuen på Paulette. Priserne ligger mellem 45 og 50 kroner per kage.

En citrustærte med lemoncurd, brændt marengs og mørdej koster for eksempel 45 kroner, imens man kan få en vandbakkelse fyldt med saltkaramelmousse, abrikos, bergamotte gele og hasselnødde cremeux fås for 50 kroner.

Jordbærkage med basilikum, hvid chokolade og langpeber koste 45 kroner. Foto: Morten Berggreen/Madklubben
Rabarberkagen med hvid chokolade med sommerrabarber på ristet mandelbund koster 50 kroner. Foto: Morten Berggreen/Madklubben
Konditori Paulette i Gothersgade byder på festlige kager, men til priser der tåler hverdagens lys. Foto: Morten Berggreen/Madklubben
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce