Annonce
Månedens Buket

Månedens Buket: Det har altid været mig, der har stået for overraskelser

Gitte Hedeby mod tog Månedens Buket, da hun troede, at hun skulle til frokost hos sine forældre. Foto: Jacob Crawfurd
Ildsjælen, Gitte Hedeby modtog, som den første, Månedens Buket, som tak for altid at gøre en uegennyttig indsats for Vanløse.

- 1000 tak for blomster og overraskelse. Jeg tror aldrig nogensinde i hele mit liv, at jeg er blevet overrasket på den måde. Det har altid været mig, der har stået for overraskelserne. Så nu har jeg også prøvet det, skriver Gitte Hedeby til VanløseLIV, kort tid efter vi overraskede hende hjemme hos hendes forældre og gav hende Månedens Buket.

En buket som VanløseLIV.dk fremover - en gang om måneden - vil give til en vanløseborger, der fortjener et skulderklap og en varm anerkendelse.

Buketten er en tak til en eller flere, der gør noget ud over det sædvanlige for andre. En uegennyttig indsats, den ekstra meter eller det, der reddede dagen.

Annonce

Og det er netop og lidt til er, hvad Gitte Hedeby er lig med, uanset hvem du spørger i Vanløse. Blandt andet, tidligere vanløseborger, Jan Wedervang.

En kæmpe ildsjæl

- Gitte knokler timer for at hjælpe andre, og hun stiller personale og lokaler til rådighed i Oasen, når der er et godt formål , fortæller Jan Wedervang der har samarbejdet med Gitte om blandt andet Vanløse Knækker Cancer.


Gitte har et kæmpe hjerte for Vanløse. Hun er bare en stor ildsjæl for Vanløse, og hun hjælper andre, før hun hjælper sig selv

Jan Wedervang


- Jeg siger nogle gange; 'Nu skal du også huske at tænke på dig selv Gitte', fortæller Jan og fortsætter.

- Gitte har et kæmpe hjerte for Vanløse. Hun er bare en stor ildsjæl for Vanløse, og hun hjælper andre, før hun hjælper sig selv, fortæller Jan og siger afsluttende.

Gitte Hedeby modtog, meget overrasket, Månedens Buket, da hun troede, hun skulle til frokost hos sine forældre. Foto: Jacob Crawfurd
Gitte Hedeby modtog, meget overrasket, Månedens Buket, da hun troede, hun skulle til frokost hos sine forældre. Foto: Jacob Crawfurd

- Gitte er helt fantastisk og unik, og man får altid et kæmpe smil, og et kram, når der ikke er corona.

Månedens Buket - hvem skal have den?

Månedens Buket er et skulderklap og en varm anerkendelse. En tak til en eller flere, der gør noget ud over det sædvanlige for andre. En uegennyttig indsats, den ekstra meter eller det, der reddede dagen.

Vi glæder os til at uddele mange buketter og skulderklap i fremtiden, så fortæl os hvem du mener skal overraskes med blomster, tak og blitzlys, og hvorfor - så sørger vi måske for en flot buket. Skriv til: buket@vanloseliv.dk

Månedens Buket uddeles i samarbejde med Paustian Blomster, der har doneret buketten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce