Annonce
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Indehaverne af Nørkleriet Sisse Chytræus og Elsebeth Carlsen var meget overraskede, da de modtog modtog månedens buket. Foto. Jacob Crawford/Byrd

En af VanløseLIVs læsere skrev forleden til os via buket@vanloseliv.dk.

- Jeg foreslår, at Sisse Chytræus og Elsebeth Carlsen fra garnbutikken, Nørkleriet, skal have Månedens Buket.

- Sisse startede strikkebutikken for mange år siden i et lille lokale i Vanløse, hvor hun efter kort tid skabte en kreativ hule som emmede af stemning. Et sted hvor kvinder, i alle aldre, mødtes og stadig mødes omkring et fælles tredje strik.

Annonce

Senere er Elsebeth kommet med, og Nørkleriet er et sted, hvor snakken går. Der bliver grinet og udvekslet råd og erfaringer, og de formår at samle mennesker og skabe et trygt og kreativt miljø for alle uanset køn, alder og evner.

Indehaverne af Nørkleriet Sisse Chytræus og Elsebeth Carlsen var meget overraskede, da demodtog månedens buket. Foto. Jacob Crawford/Byrd

Og det var to meget glade og overraskede kvinder, der modtog buketten

- Vi er meget stolte og overvældede, fordi vi føler os set. Vi vil nemlig gerne være en levende garnbutik, hvor folk kan nørde, men også et sted for nybegyndere, siger Sisse og griner.

Elsebeth supplerer.

- Her skal alle kunne komme ned og blive klogere. Vi skal være et sted, hvor man kan få opdateret sin strikke-værktøjskasse uanset evner.

- Så skal vi bare finde en vase til blomsterne, siger Sisse og fortæller en anekdote om en gang hvor der kom en kunde ind i butikken og spurgte om de solgte zinkvaser, hvorefter hun kigger sig omkring i rummet bestående af garn, garn og atter garn.

Månedens Buket - hvem skal have den?

Månedens Buket er et skulderklap og en varm anerkendelse. En tak til en eller flere, der gør noget ud over det sædvanlige for andre. En uegennyttig indsats, den ekstra meter eller det, der reddede dagen.

Vi glæder os til at uddele mange buketter og skulderklap i fremtiden, så fortæl os hvem du mener skal overraskes med blomster, tak og blitzlys, og hvorfor - så sørger vi måske for en flot buket. Skriv til: buket@vanloseliv.dk

Månedens Buket uddeles i samarbejde med Paustian Blomster, der har doneret buketten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce