Annonce
Samfund

Mødrehjælpen modtager kæmpe donation: Nu kan udsatte familier komme på restaurant

Sebastopol er en af de restauranter, som udsatte familier vil kunne spise på i forbindelse med The Coca-Cola Foundations donation til Mødrehjælpen. Ejere af restauranten Tommy Juhl Jepsen er glad for at kunne være en det af tiltaget. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Mødrehjælpen modtager donation på 555.000 kroner, som op mod 500 udsatte børnefamilier kan bruge på udvalgte restauranter og caféer. Hos Sebastopol på Nørrebro glæder man sig over at være en del af samarbejdet.

Selvom sommeren banker på efter en lang nedlukning, og alle længes efter en tur udenfor hjemmets fire vægge, er det i følge Mødrehjælpen langt fra alle familier, der har råd til et restaurantbesøg.

Samtidig har landets caféer og restauranter hårdt brug for besøg for at komme ovenpå efter lang tids nedlukning. To problemstillinger som ikke helt spiller sammen. Men nu er der håb forude for både trængende familier og en række restauranter. Coca Cola Danmark har The Coca-Cola Foundation sammen med Carlsberg, og her har man valgt at donere 555.000 kroner til Mødrehjælpen – og giver hermed en aften i byen til op mod 500 familier. Hos Mødrehjælpen sætter man stor pris på donationen.


Annonce

Vi vil gøre vores bedste for, at de her familier får mest muligt ud af oplevelsen hos os, for vi ved, at det ikke er noget, de får lov til at prøve hver dag.

Tommy Juhl Jepsen


- Tiden med corona har været hård for familierne både økonomisk og mentalt. I lange perioder har børnene været sendt hjem fra skole og dagtilbud, og det har betydet ekstra udgifter. Det rammer udsatte familier særlig hårdt, og det betyder, at mange slet ikke har råd til at holde sommerferie. Så en oplevelse som det at komme ud at spise gør faktisk en kæmpe forskel for børnene og deres forældre, siger Ninna Thomsen, Direktør i Mødrehjælpen.

Sebastopol på Nørrebro

Familier kan fra i dag ansøge om gavekort til en gratis servering hos udvalgte caféer eller restauranter i landets fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Sebastopol på Nørrebro er en af de restauranter i København, som inviterer Mødrehjælpens familier indenfor. Udover glæden ved at give en familie en hyggelig og velsmagende oplevelse, falder håndsrækningen fra Coca-Cola Foundation på et tørt sted efter en lang nedlukning, det indrømmer Tommy Juhl Jepsen, der ejer restaurant Sebastopol på Nørrebro.

- Jeg glæder mig over at kunne give udsatte familier en oplevelse på vores restaurant. Vi vil gøre vores bedste for, at de her familier får mest muligt ud af oplevelsen hos os, for vi ved, at det ikke er noget, de får lov til at prøve hver dag. Det har været et utrolig hårdt år, men heldigvis er vi kommet godt fra start efter genåbningen. Derfor glæder det os, at vi kan være med til at glæde andre, fortæller Tommy Juhl Jepsen.

Ansøgningen til madbilletter sker som en del af ansøgningen til Mødrehjælpens feriehjælp, og man kan få op til 5 billetter per familie.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce