Annonce
Trafik

Margit savner bus fra Peter Bangs Vej til City: Her er kommunens forklaring

Frederiksberg Kommune oplyser, at Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune valgte at indsætte linje 31 som kompensation, da der efter Cityringens åbning ikke længere var direkte busforbindelse mellem Peter Bangs Vej og City. Foto: Bo Børresen

Margit Michelsen har skrevet til FrederiksbergLIV, da hun oplever, at der mangler en buslinje, der kører på Peter Bangs Vej og direkte ind til centrum.

- Kan vi få en buslinje (1, 14, 9 eller 9A - navnet er underordnet), som kører på Peter Bangs Vej og direkte ind til centrum og ikke tvinger ældre mennesker ud på en rejse via metroen på Frederiksberg Allé, så turen tager dobbelt så lang tid som for 40 år siden?, skriver hun til FrederiksbergLIV.

Vi har spurgt Frederiksberg Kommune om, hvorfor man ikke har set det som en nødvendighed at have en bus, der kører fra Peter Bangs Vej og direkte ind til København K. Og om det er noget, man har modtaget flere henvendelser omkring.

Annonce

Linje 31 kompenserer

Kommunen oplyser, at København og Frederiksberg Kommune besluttede at lade linje 9A dreje ved Madvigs Allé og styrke sammenhængen til metroen på Frederiksberg Allé Station i forbindelse med, at Cityringen åbnede tilbage i september 2019. Og at Frederiksberg Kommune generelt kun har oplevet positive modtagelser fra byens passagerer.

- Det er således korrekt, at der ikke længere er en direkte forbindelse fra Peter Bangs vej og ind til København K. Kommunerne besluttede imidlertid som kompensation at indsætte linje 31, der giver busdrift på hele strækningen fra Vanløse ad Finsensvej, Smallegade og Gammel Kongevej ind mod City – og ydermere linje 26 fra Frederiksberg Allé ad Madvigs Allé til at betjene den østlige del af Gammel Kongevej, lyder det fra Frederiksberg Kommune i et skriftligt svar.

De tilføjer, at ændringerne blandt andet skete på grundlag af, at beregninger viste, at mange passagerer på Gammel Kongevej og til Christianshavns Torv ville vælge metroen som et hurtigere alternativ.

- Linje 31 har desuden markant flere passagerer end linje 26, der har beskedne passagertal på Gammel Kongevej, skriver Frederiksberg Kommune.Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Fødselsdags-koncert

Hjalmer Larsen gav den gas på Frederiksberg Rådhus: Avisen fejrede fødselsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Øjenvidne

Mille gik forbi gerningsstedet fem minutter efter drabet: Det er meget bekymrende

Alarm 112

Metroens cityring brød sammen i fredagsmyldretiden

Skuddrama

Skuddrama på Sorgenfrigade: Erhvervsdrivende skræmt fra vid og sans

Skuddrab

Hemmeligt møde førte til drabet i Sorgenfrigade: Sådan er bande-situationen lige nu

Mette Frederiksen beklager butiksbesøg uden mundbind

Rigshospitalet

Signe mangler fire kollegaer: Rigshospitalet aflyser hjerteoperationer på grund af mangel på sygeplejersker

Byfornyelse

Sebastian er frustreret: Rantzausgade har fået en fed fuck-finger i julegave

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Kig forbi Østerlandsk Thehus på fredag

Trafik

Jens turde ikke krydse perron: Retter kritik af DSB

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Ballade i nattelivet

Heste og flere betjente på gaden: Politiet styrker indsatsen i nattelivet

Sure smileys

Spisested holdt sur smiley skjult: - Jeg føler mig hårdt behandlet

112

Hunde gik til angreb: Fem gymnasieelever på hospitalet

Annonce