Annonce
Butiksnyt

Michael elsker bøger og vin: Derfor har han åbnet en boghandel med vinsalg

- Jeg zoomer ind på to ting, jeg elsker, bekendtgør Michael Halskov foran butikken på Gammel Kongevej. Foto: Bo Børresen
Hvad gør man, hvis man elsker bøger og vin lige højt og gerne vil åbne en butik? For Michael Halskov var løsningen lige til: Man åbner en butik, der både sælger bøger og vin. Og, nå ja, så bliver der også sprogskole i lokalerne på Gammel Kongevej 33A.

Hovedstaden rummer mange typer butikker, men på lørdag 5. juni (grundlovsdag) klokken 14.00 kommer en ny og hidtil uset konstellation til byen: En uafhængig boghandel og antikvariat, der også sælger vin på flasker.

Bøger og vinflasker står side om side i Michael Halskovs butik. Foto: Bo Børresen

- Jeg zoomer ind på to ting, jeg elsker: bøger og vin. Så jeg tænker, at det ikke kan gå helt galt, siger butikkens ejer, Michael Halskov, fortrøstningsfuld og fortsætter:

- Butikken kalder jeg 'Books & Wine'. Idéen er at kombinere glæden ved vin og nydelse med bøger, læsning, nysgerrighed, ro og fordybelse.

Annonce

Michael tilføjer:

- Jeg flytter også min private sprogskole 'Study Danish' til adressen. Håbet er at kunne blande mit Hellerup-netværk af expats (udlændinge der bor og arbejder i en længere periode i Danmark, red.) med kulturforbrugende Frederiksberg-borgere og københavnere.

Fire druesorter

Til at begynde med vil der være tale om en antikvarboghandler:

- Jeg starter med at handle med brugte bøger, både køb og salg. Der er 25 kategorier. For eksempel poesi, nobelprisforfatteres bøger og så selvfølgelig bøger om vin og drinks, fortæller Michael og tilføjer:

- Inden længe regner jeg med at få boghandlernummer, så jeg også kan forhandle nye bøger.


Der vil naturligvis være mulighed for smagsprøver i butikken.

Michael Halskov


Vin-delen af 'Books & Wine' koncentrerer sig om fire druesorter: Pinot Noir, Zinfandel, Chardonnay og Riesling.

- Der vil naturligvis være mulighed for smagsprøver i butikken, siger Michael og oplyser i samme moment, at han med tiden regner med at få alkoholbevilling, så 'Books & Wine' også kan udvikle sig til en særegen form for vinbar.

'Books & Wine' har adresse på Gammel Kongevej 33A og holder åbent tirsdag-fredag klokken 16.00-18.00 og lørdag i lige uger klokken 13.00-17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce