Annoncørbetalt indhold

Miniguide til at skåne din iPhone 12 for skader

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ingen hemmelighed, at iPhone 12 er en af de mest populære smartphones på markedet lige nu. Med sit slanke design og sine mange funktioner er det ikke så underligt, at så mange mennesker gerne vil have den.

En af ulemperne ved at have en så populær mobil er dog, at den kan gå i stykker, hvis du kommer til at tabe den. Selvom du er forsigtig, kan der ske ulykker. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du kan beskytte din iPhone 12 mod skader. Læs vores miniguide her, og få at vide, hvordan du beskytter din nye telefon mod skader. Skulle skaden være ude, så kan du finde et godt værksted til iPhone 12 reparation her.

Annonce

1.   Bestil et godt cover

Den første og mest indlysende måde at beskytte din iPhone 12 mod skader på er at anskaffe et godt cover. Et cover er med til at absorbere stød, hvis du taber telefonen, og det kan også beskytte den mod ridser og skrammer.

Der findes masser af forskellige covers på markedet, så sørg for at vælge et, der passer til dine behov. Hvis du er bange for at tabe din telefon, skal du vælge et cover med ekstra beskyttelse. Her vil kanterne være lidt højere og tykke, så den kan opfange stødene fra tabet bedre. Hvis du gerne vil vise telefonens design frem, skal du vælge et klart eller minimalistisk cover. Der findes mange pæne covers til iPhones i dag, så du kan nemt finde et, der matcher med din stil.

2.   Overvej et panserglas

Hvis du virkelig er bekymret for at tabe din telefon og ødelægge skærmen, kan du få klistret et panserglas på din mobil. Dette er en tynd glasplade, der dækker hele forsiden af telefonen, og den er designet til at beskytte skærmen mod at gå i stykker, hvis du taber den.

Skærmbeskyttere af glas er ikke billige, men de er helt sikkert værd at købe, hvis du er bekymret for din telefons sikkerhed. Hvis du ikke har en iPhone 12, så kan du også finde panserglas, der passer til den model, du har. Du kan klistre panserglasset på selv eller få det gjort professionelt hos en af reparationsstederne, der findes omkring dig.

3.   Vær forsigtig med din telefon

Den bedste måde at beskytte din iPhone 12 mod skader på er naturligvis ved at være forsigtig med den. Prøv ikke at tabe den, og undgå at sætte den i situationer, hvor den kan blive beskadiget. Lad den f.eks. ikke ligge på jorden, hvor nogen kan træde på den, og læg den ikke i din baglomme, hvor du kan sidde på den. Når du ikke bruger din telefon, skal du lægge den sikkert i en taske eller pung, så du ved, at den ikke bliver beskadiget. Det er også en god idé at vænne dig til regelmæssigt at rengøre din telefon, da det vil hjælpe med at holde den i god stand. Husk at bruge noget skærmrens, der egner sig til rengøringsopgaven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.