Annonce
Byens Bedste LIV

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet er stemningen ligesom lagt

Restaurant Holly er for nylig åbnet på Vesterbrogade 149, og forventer at skabe mere liv i den stille ende af Vesterbro. Holly er en spisebar, og kombinerer derfor restaurant besøg med Dj og drinks. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
Vi vil gerne snakke, spise og danse, når vi gæster hovedstadens spisesteder, og det kan sagtens lade sig gøre. For flere og flere restauranter skabes ud fra gæsternes mange behov.

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet, er stemningen ligesom lagt.

Sådan indleder Alberte Kryger Sander, når hun skal beskrive tanken bag Vesterbros nye spisebar, Holly, hvor din middag sagtens kan udvikle sig til en festlig aften.

Holly ligger på Vesterbrogade 149 – en placering der kombinerer det upolerede og rå Vesterbro med det finere Frederiksberg, som ifølge Alberte Kryger Sander fra Holly, manglede lidt mere liv.

Annonce

Restauranten er bygget op i en gammel tømmerhandel, og der er derfor lagt mange kræfter i at omdanne det store rum med betonvægge og store vinduespartier til en spisebar.

Der er monteret Dali-højtalere i hele rummet, og foruden farverige blomster i loftet er der sprøjtet et gråt, blødt og bølget akustikloft op, som gør det muligt at høre høj musik og at føre en samtale samtidig - en udfordring mange restaurationer bøvler med.

For når klokken rammer 21.00 skrues der op for musikken og den festlige stemning breder sig i restauranten, hvor baren kommer i fokus og gæsterne kan indtage rummet som dansegulv.

Restaurant Holly har nemlig ambitionen om at være et sted, hvor man kan kombinere en hyggelig middag med festlig bytur. Derved bidrager Holly til den tendens vi hos Byens Bedste LIV ser blandt hovedstadens restaurationer.

Vi vil blæse og have mel i munden

Ifølge en analyse fra HORESTA spiste den gennemsnitlige københavner i 2019 ude 1,6 gange om ugen, da hovedstadens også er et sted, hvor udespisning er en integreret del af mange unges livsstil

Vi vil gerne blæse og have mel i munden, hvilket sagtens kan lade sig gøre. For gennem vores anbefalingsuniverset @byens_bedste_liv spotter vi nemlig en tendens, særligt blandt nyåbnede spisesteder, som gerne vil imødekomme de mange forskellige behov og ønsker fra madglade og tørstige beboere i byen og beholde dem til sent på aftenen.

Restaurant Blomst i Indre By et et eksempel på en restaurant, som har positioneret sig, som mere end blot en eksklusiv restaurant, men som et sted hvor festen starter og bliver hængene efter bestikket er lagt.

Også nye spisesteder som Riva på Langelinie, Spisebar Knøw ved Rådhuspladsen og Sea Side Toldboden lægger op til at gæsterne både skal kunne snakke, spise, og danse i løbet af deres restaurantbesøg.

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Klumme

Gammel motorcykelfabrik har fået nyt liv – Humlebien i Nimbusparken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hunde i byen

Løs hund overfaldt Jonatan: Fodboldtræning endte på hospitalet

Alarm 112

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Støj

Eva-Sabrina er træt af larmende fejemaskiner tidligt om morgenen: - Det slider på mig

Byliv

Vedat laver telefoner og giver dem væk gratis: Ingen børn skal opleve det samme som jeg gjorde

BUTIKSLIV

De var ved at dreje nøglen om: Nu fejrer legendarisk tegneseriebutik rund fødselsdag med fest i to dage

S-politik?

Brugte kommunale medarbejdere til S-politik: Skarp kritik af overborgmesteren

Klumme

Vi vil gerne nedbringe CO2-udledningen - bare ikke i vores egen baghave først

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

debat

Kommunen er for kompliceret, når selv borgmesteren er forvirret

Og det er gratis at deltage

Øl til en 10'er og politikerbanko: KøbenhavnLIV inviterer til fredagsbar

Forurening

Massivt fund af kræftfremkaldende stof vækker bekymring: Findes PFOS også i København?

Byens Bedste LIV

RUST ryster rustet af sig og genåbner med ny energi

Annonce