Annonce
Transport

Nu sker det: Specialiseret cykelsmed åbner på Enghavevej

De to cykelsmede Julius Miland Garde (t.v) og Storm Max Kjellberg (t.h.) sætter en ære i at levere god service på Vesterbro. Foto: Juliane Olsen
Cykelsmeden Kædesmeden er det nye tiltag på Enghavevej, og de vil give Vesterbros cyklister en mulighed for at få repareret de cykler, andre cykelsmede giver op på.

Der er ikke den udfordring, de to gutter Storm Max Kjellberg og Julius Miland Garde ikke vil påtage sig i den nye cykelbiks Kædesmeden, der lige er åbnet på Enghavevej.

De to cykelsmede har nemlig sat sig for at lukke hullet i markedet, der gælder komplicerede reparationer af el- og ladcykler, som mange cykelsmede rundt om i byen ellers giver op.

For med de nye tendenser i brug af cykler, hvor især el- og ladcykler har kronede dage, så er der opstået et behov for, at cykelsmedene ind imellem kan mere, end de normalt er uddannede til.

Annonce

- Folk handler mere cykler på nettet, og derfor kan det være svært at finde et serviceværksted. De fleste cykelsmede vil helst reparere det, de kender, siger Julius Miland Garde til VesterbroLIV.


Vi går meget op i, at kunden bliver taget i hånden og passet på, når de er hos os. Vi beder dem om at komme igen, hvis de er utilfredse, og vi vil gøre alt for at undgå, at de får en ubehagelig oplevelse

Julius Miland Garde, cykelsmed


Kundernes oplevelse er vigtig

Men han og makkeren har sørget for at efteruddanne sig, så de kan være med på langt de fleste reparationer, og derfor bliver Kædesmeden altså en helt særlig cykelsmed med adresse på Enghavevej.

Københavnerne har fulgt politikernes opfordringer og skifter i højere grad bilen ud med en elcykel, så der er masser at lave for cykelsmedene rundt om i byen.

Ud over, at Storm Max Kjellberg og Julius Miland Garde er særdeles specialiserede, så er de også fokuserede på, at kunderne får en helt særlig oplevelse i Kædesmeden.

Værkstedet bliver indrettet med cafébord, og der bliver mulighed for at drikke kaffe eller tjekke en mail på computeren i ventetiden.

Der er ingen reparationer, der er for små for Kædesmeden på Enghavevej.

- Vi går meget op i, at kunden bliver taget i hånden og passet på, når de er hos os. Vi beder dem om at komme igen, hvis de er utilfredse, og vi vil gøre alt for at undgå, at de får en ubehagelig oplevelse, siger Julius Miland Garde.

Kædesmeden tilbyder faste priser på reparationer, og de vil meget gerne have, at kunderne opbygger et forhold til værkstedet, så de kommer igen og igen. Men så er de også godt klar over, at de skal levere en ordentlig service - hver gang.

Kædesmeden har åbnet i denne uge og er klar til at tage imod cykler på Vesterbro, og siden vil der også bliver åbnet for handel med nye cykler.


Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker bombe- og dødstrusler mod Radio Loud

København

Onsdagens coronatal: 1284 nye smittede - flest siden slutningen af maj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Ældre får ikke besøg - og raske bliver ikke udskrevet: Sådan rammer sygeplejerske-strejken i København

Sygeplejerskernes strejke

Sygeplejerske-strejken breder sig: 'De betyder umindeligt meget. Alle andre er jo døde'

Debat

Skolestart: 37 familieformer er andet end bare ’mor og far’

BYLIV

Borgmester efterlyser redskaber, der kan bremse voldsomme huslejestigninger

Alarm 112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Klima og miljø

Hokus pokus: Fortov og asfalt renser nu luften ved skole

Klumme

Mai & Rådhuset: Skeletterne vælter ud af skabet

København

Danmarks første te-bar er åbnet på Nørrebro og bag konceptet står en af Københavns bedste bartendere

Alarm 112

Tiltale: Mænd førte regnskab over narkosalg på telefon

København

Sygeplejersker udvider strejke med fertilitetspersonale

112

Bilist taget med vanvidspromille på stærkt befærdet vej

Annonce