Annonce
Kultur

Ny tv-serie optages lige nu i Nordvest

Der filmes i Nordvestparken i disse dage. En ny dansk tv-serie tager form. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Nordvest har den seneste tid lagt identitet til en ny dansk fiktionsserie. Det er steder som Tagensbo Kirke og kaffebaren Fovl, som blandt andet har dannet ramme for produktionen - og lige nu går det løs i Nordvestparken, hvor filmholdet optager flere dagen i denne uge.

Tv-serien omfavner emnet 'kærestesorger' - og med et tragikomisk afsæt fortæller de historien om en ung kvinde, som rammes så hårdt af kærestesorger, at hun må i en sorggruppe. Det foregår i Tagensbo kirke.

- Vi har brugt Nordvest rigtig meget. Her er en helt særlig ro og autenticitet. Og så er her en  'nede på jorden stemning', som spiller rigtig godt sammen med vores hovedrolle i serien. Jeg er sikker på, at folk hurtig vil kunne afkode, at vi er i Nordvest - også selvom det ikke bliver sagt direkte, siger producer Søs Thøstesen.

Annonce

Kærestesorger i Nordvest

Tv-serien favner bredt og har en både køns- og aldersmæssig diversitet. Det ses blandt andet på rollelisten med talenter som Søren Malling, Kirsten Lehfeldt, Eleonora Jørgensen, Thomas Hwan og Peter Plaugborg.

Holdet bag den nye fiktionsserie Fantomforhold har brugt en del tid i Nordvest den seneste tid. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Instruktør Rikke Kolding og manuskriptforfatter Anna Winum Juul håber på at kunne fortælle seerne, at ingen er alene om emnet - og håber at serien vil samle folk omkring deres oplevelser med kærestesorger og ikke mindst dele oplevelserne med hinanden.

Det er produktionsselskabet Blu, som nok er bedst kendt for deres produktioner som X-factor, Stjerne for en aften og Zulu Awards, der står bag serien til Xee. Serien vil være at finde til oktober for dem der har Yousee eller Boxer under navnet Fantomforhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce