Annonce
Corona

Nybagt mor til lille Felix: Jeg vil overveje vaccinen

Julie Sund Frank blev i starten af juni mor til lille Felix, og nu overvejer hun, om hun skal sige ja tak til en corona-vaccine som ammende. Foto: Juliane Olsen
Den nybagte mor Julie Sund Frank fra Tietgensgade er lige nu på barsel med sin nyfødte søn Felix, og onsdag har hun fået grønt lys for en corona-vaccination som ammende, men overvejer stadig, om hun siger ja tak.

Den spæde barnegråd i den toværelses lejlighed på Tietgensgade vidner om, at den 33-årige Julie Sund Franks liv fuldstændigt har forandret sig indenfor de sidste uger.

I starten af juni kom sønnen Felix nemlig til verden midt i en corona-tid, hvor hans mor indtil i dag har været afskåret fra at modtage en vaccine i forhold til myndighedernes anbefalinger for gravide og ammende.

Men Julie Sund Frank er stadig ikke afklaret omkring, om hun siger ja tak til et stik mod corona, som hun allerede har haft en mild omgang af, mens hun var gravid.

Annonce

- Jeg synes, det er lidt svært at finde ud af, for man hører jo om bivirkninger, og for mig lige nu er det ikke tvingende nødvendigt med en vaccine, siger hun.

Ægteparret overvejer rejse

Julie Sund Frank, der arbejder som salgskoordinator, vil gerne læse lidt mere om vaccinen i forhold til ammende, men hun regner med, at hun nok ender med at få den på et tidspunkt.


Jeg synes, det er lidt svært at finde ud af, for man hører jo om bivirkninger, og for mig lige nu er det ikke tvingende nødvendigt med en vaccine.

Julie Sund Frank


Den kunne være måske være meget rar at have, hvis hun og ægtemanden Lasse Frank på et tidspunkt skal ud at rejse under deres fælles barsel.

Da Julie Sund Frank har haft corona, har hun nu også et corona-pas, der gælder året ud. Det give hende adgang til f.eks. café- og restaurantbesøg, men lige nu er det mest amning og bleskift i lejligheden, det gælder.

Annonce

Mulighederne er åbne

Den nybagte mor er rigtig glad for, at hun har født i år og ikke sidste år, hvor alt var lukket ned, og de barslende var afskåret fra mange tilbud.

Nu er mange, ægteparret kender heldigvis vaccinerede, og Julie Sund Franks mand har netop modtaget første stik, så mulighederne er mere åbne for de nybagte forældre.

Lige nu er der omkring 100.000 danske kvinder, der er gravide eller som ammer, og det anbefales primært gravide i andet eller tredje trimester at blive vaccinerede.

Annonce
Alarm 112

Politiet efterforsker bombe- og dødstrusler mod Radio Loud

København

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kvinde snydt af tricktyv: Kort efter fik hun sin hævn

BYLIV

Så er det slut: Herolds Varehus bliver til museum i Stege

Byens Bedste Liv

Det bugner med bagere i hovedstadens gader

KLUMME

Mai & Rådhuset: Forvirringen om Amager Fælled er nu total – politikerne vil have hastemøde

112

Person reddet ud fra brand i natten

BYLIV

Spøgelseshistorier fra Fyrtårnet: Røgalarmen gik i gang hele tiden

København

Kæmpe debat om larm i Nørrebroparken: - Politiet burde skue ned for deres sirener

KLUMME

Mai & Rådhuset: Hvis du vil have en ven i politik, bør du købe en hund

Byliv

Ikonisk kunstværks overlevelse lider et knæk: Uden det mister området en vigtig del af sin historie

Byliv

Grim ulykke og katastrofal skolegang fik Jakob til at miste alt håb: I dag er han en, andre ser op til

Alarm 112

Ung mand stukket med kniv under større slagsmål på Amager

Annonce