Annonce
Erhverv

Nyt apotek ved Trianglen

Behzad Ghorbani ved robotten i kælderen, som skaffer medicin. Foto: Thomas Frederiksen

I juni er der kommet et nyt apotek til Østerbro i form af Trianglen Central Apotek, der ligger på Trianglen 2.

Det er Behzad Ghorbani, som har åbnet det, og for ham gjaldt det om at slå til, da lokalerne er idéelle til apotek.

- Her er plads til at have en robot i kælderen, som hente medicinen, i stedet for at personalet skal bruge tid på det, siger han og viser robotten frem. Han lægger samtidig vægt på, at der er god plads til kunder, som står i kø, i de 280 kvadratmeter store lokaler.

Annonce

Behzad Ghorbani er uddannet farmaceut og har blandt andet også en executive MBA fra DTU Business.  Han har brugt sin uddannelse til meget andet end at være tilknyttet apoteker, gennem seks år havde Behzad Ghorbani lederstillinger i Leo Pharma, men allerede inden da havde han været souschef ved Lyngby Svane Apotek.

Behzad Ghorbani ville gerne tilbage til de direkte kunderelationer igen, og derfor er han nu  leder af apoteker på vestegnen og i København med Østerbro som det sidste skud på stammen.

Trianglen Central Apotek ligger ikke langt fra Apoteket Trianglen, der ligger i begyndelsen af Nordre Frihavnsgade lige overfor. Bevillingen til at drive dette apotek er i udbud til nytår, da apoteker Poul Nissen går på pension, og Behzad Ghorbani har søgt dette, da han håber, at kræfterne kan samles på Trianglen.

Han har dog ikke besluttet, om han vil drive begge adresser videre, hvis han skulle opnå bevillingen, men han lægger vægt på, at der skal være optimale forhold både for borgerne og personalet. Det mener han bør være gældende, uanset om det er ham selv eller en anden farmaceut, der overtager bevillingen efter Poul Nissen.

Annonce
Debat

Stop politikerrejserne til udlandet i de næste fire år

Byliv

19-årige Stefanos 'fader' fyrene på Finsensvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

København vil afhjælpe mangel på hænder med ledige svenskere

Byliv

Efter brand: Kendt café lukker permanent

Erhverv

Thomas Delaney køber Frederiksberg-villalejlighed af en nuværende FCK'er: Se den 11 millioner kroner dyre bolig

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Annonce