Annonce
Byliv

Nyt spillested åbner: Vi glæder os til at sætte gang i bydelen

Spillestedet ALICE kommer til Valby i samarbejde med Valby Kulturhus. Her ses et billede fra en af deres koncerter på Nørrebro. Foto: Jakub Jezny
Spillestedet ALICE indtager Valby, hvor de sammen med Valby Kulturhus vil sætte gang i bydelens musikliv med flere arrangementer i spritnyt koncertsal.

Hvis du går og savner, at koncerterne kommer til Valby, i stedet for det altid er dig, der skal komme til koncerterne, så læs med her. Der er nemlig godt nyt.

Spillestedet ALICE, der normalt har hovedsæde på Nørrebro, har nemlig skudt gang i deres drøm om at udbrede deres festlige koncerter til andre dele af København. Her har de udset sig Valby, og det er der flere gode grunde til, fortæller Rasmus Steffensen, der er kommunikationsansvarlig i ALICE.

- Valby Kulturhus har først og fremmest nogle rigtig fine rammer med en helt ny koncertsal, og så synes vi, at Valby er en spændende bydel at bevæge sig ind i, fordi der ikke er speciel meget konkurrence på koncertscenen, siger Rasmus Steffensen.

Annonce

Han bor selv i Valby og har før snakket med andre om, at der mangler et sted, hvor valbyborgerne kan komme til koncerter.

- Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads, siger Rasmus Steffensen, der oplyser, at koncertsalen kan rumme 220 personer til deres arrangementer.

Processen blev fremskyndet

Spillestedet ALICE har som nævnt længe haft et ønske om at ekspandere og udbrede deres koncerter til andre bydele, og et naturligt skub har givet den drøm ekstra fart.

Deres normale spillested på Nørrebro er nemlig under renovation i det næste års tid, og det betyder, at de nu har mulighed for at give deres nye spillesteder, der foruden Valby tæller Musikhuset København på Vesterbro, endnu mere fokus her i opstarten.

Mens ALICE fokuserer på akustisk musik i deres Vesterbro-afdeling, kommer de i Valby til at præsentere et væld af genrer som jazz, folk, verdensmusik, elektronisk musik og meget andet, fortæller Rasmus Steffensen:

- I stedet for at folk fra Valby altid skal tage til Vesterbro eller Frederiksberg for at komme til koncerter, så kan det jo ligeså godt være omvendt. Det håber vi i hvert fald, at vi kan gøre vores for, og vi glæder os til at sætte godt gang i bydelen, siger Rasmus Steffensen og uddyber lidt om spillestedet:

Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads.

Rasmus Steffensen, kommunikationsansvarlig ALICE

- Vi kan godt lide at have intime koncerter i lidt undergrunds-stil, og så kan vi godt lide at præsentere folk for en masse forskelligt. Så valbyborgerne kan se frem til at få mulighed for at komme godt rundt i musikverdenen hos os.

Nu på lørdag 16. oktober åbner ALICE deres Valby-eventyr med med en storstilet dansefest med musikere fra Colombia og Tunesien i form af Ghetto Kumbé og Nuri, der i øvrigt begge gæstede Roskilde Festival i 2019 med roste koncerter. Du kan få billetter til det her.

Weekenden efter præsenterer de den engelske gruppe Vula Viel, der har fans i blandt andet Iggy Pop og byder på en spændende blanding af jazz, post-punk og afrikansk slagtøj. Det kan du bestille til her.

Annonce
Advarsel

Hundeejer fandt ben med hvidt pulver i boligområde: - Pas på jeres hunde

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Kig forbi Østerlandsk Thehus på fredag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skyderi på Rentemestervej: En person behandlet på stedet

København

Region til 40.000 ansatte: Coronapas eller hjem uden løn

BYLIV

Benproteser og sexlegetøj: Du drømmer ikke om, hvad folk glemmer i en taxa

Kultur

Stor ændring i elsket og udskældt gadefest

Skuddrab på uskyldig mand under bandekonflikt: Først 26 måneder efter kommer sagen for retten

Corona

Kæmpe testcenter åbner igen: Nu også med vaccination

112

Nyt fra politiet: Her begyndte branden i Maxi Zoo

Det sker

Øl i store mængder: Kig forbi til en smagsprøve eller to

Politik

Aggesen raser over Vindfeldt: Vi er blevet mødt af lukkede døre og hold kæft-bolsjer

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

børn & corona

Pyha! Nu kan børn få corona-vaccine hos egen læge

Kommunalvalg

Alternativet i opstillings-ups: Kandidat måtte trække sig for at gøre plads til ung komet

København

TikTok-stjernen S1MBA giver dansk debutkoncert på RUST

Annonce