Annoncørbetalt indhold

Online plante-univers skaber skønne haver

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke længere nogen nyhed, at vi kan købe tøj, sko og madvarer online. Det er nemt, hurtigt og til samme kvalitet, som hvis vi var gået ned i butikkerne i gågaden. Lidt mere overraskende er det, at du nu også kan shoppe krydderurter, hække og blomsterfrø hjemme bag skærmen. Servicen bliver udbudt af Gug Planteskole i Nordjylland, som vil hjælpe dem, der ikke har tid, overskud eller ressourcer til at køre til den fysiske planteskole. 


Annonce

Der kan være mange grunde til, at du ikke får kørt til din lokale planteskole efter nye urter til højbedet eller tomatplanter til drivhuset. Tidspres og mangel på overskud er de to første gode grunde. Men det skal ikke sætte en stopper for, at din have bliver passet og plejet. Derfor har Gug Planteskole i Nordjylland sørget for, at du kan bestille planter på nettet, som bliver leveret lige til baghaven.


Et online plante-univers

Gartnerne hos Gug Planteskole har skabt en online plante-univers, der gør det nemt for dig, der ikke kan komme til den fysiske planteskole. ”Vi har skabt konceptet om en online planteskole, hvor kunden har mulighed for at se og købe hele vores sortiment på vores hjemmeside.” Sådan forklarer gartner fra Gug Planteskole.

Og selvom det er online, får du stadig den rådgivning og hjælp, du har brug for. Gartner fra Gug Planteskole uddyber: ”Vi er et team af mange erfarne gartnere, der altid står klar til at hjælpe med at finde de rigtige planter til dig og din have. Også selvom du køber dem hjemmefra kan du være sikker på, at du får den rette rådgivning, tips og tricks.”


Få dine planter leveret

Én ting er, at du har mulighed for at sidde derhjemme med det helt store overblik over haven, terrassen og hækken. Og virkelig forestille dig, hvordan stauderne, blommetræet eller hyacinterne kommer til at se ud. En anden ting er, at du ikke behøves at gøre andet end at bestille dine planter og vente. Gug Planteskole i Nordjylland tilbyder nemlig levering direkte til din baghave.

Gartner fra Gug Planteskole uddyber: ”Vi har gjort det at handle blomster og planter virkelig nemt. Som kunde skal du ikke tænke over andet, end hvad der ser godt ud i haven. Vi klarer resten. Derfor leverer og pakker vi, når du har bestilt, dine nye haveplanter.”

Med deres online plante-univers har Gug Planteskole gjort det nemt og ligetil at skabe den skønneste have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.