Annoncørbetalt indhold

Optimer dit online dating liv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at knække koden til det der online dating. Du tænker måske, at det er for overfladisk, at det går for hurtigt med at vælge og vrage, eller at det er lettere at date ‘i det virkelige liv’. Måske har du heller ikke haft held med at score i byen, og derfor tænker du, at det nu er tid til for alvor at tage det der online dating lidt mere seriøst. Hvis du står i denne situation, så læs med her. Vi har nemlig lavet en lille guide til, hvordan du kan optimere din dating profiltekst. Du skal altså væk fra den kedelig gængse profiltekst, som omhandler de kedelige udmeldinger, som sød, sjov og smilende person, der godt kan lide lange gåture og interesserer sig for film. Det bliver for kedeligt, og det falder ikke nok i øjnene hos andre.


Annonce

Være mere præcis og beskrivende

Det er vigtigt at kunne give en god og detaljeret beskrivelse. Vær derfor mere specifik. Når du skriver, at du elsker film. Så skriv at du gør det fordi, du synes det er spændende at følge et narrativ, som udvikler sig over den relativt korte tid. Du elsker specifikt gyserfilm, fordi der er noget helt specielt ved genren, som du bare elsker.


Tag nogle chancer

En ting der er sikkert er, at det ikke er alle der kommer til at være interesseret i din profil. Derfor må du gerne tage nogle chancer. Det kan være nogle lidt ‘vilde’ meldinger som “han må gerne være fra xx” eller “når du først lærer mig at kende, kan du ikke modstå mig”. Det er sådan nogle chancer, der er med til at skabe spænding og interesse for andre.


Overdriv en smule

Som sagt, kan det være svært at fange folks opmærksomhed. Derfor må du gerne overdrive en lille smule. Det kunne for eksempel være “jeg laver verdens bedste carbonara” eller “du kommer aldrig nogensinde til at slå mig i pool”. Det kan få nogle lidt mindre ting til at lyde meget mere spændende, og det vil sikkert øge interessen for din profil. Det kan også være en god måde at lave nogle hints til en første date.


Vi håber, at du har kunnet bruge denne lille guide til inspiration. Og så håber vi, at du kommer til at få en større succesrate, hvis du har gjort brug af guiden. Det kan virke som nogle meget banale ting, men det virker rent faktisk - om du vil tro det eller ej.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.