Annonce
FODBOLDFEBER

Overblik: Her kan du se Danmarks EM-semifinale på storskærm

Der var stor opbakning til det danske fodboldlandshold i lørdags, hvor Tjekkiet var modstanderen. Nu gælder det England i en EM-semifinale. Det bliver et brag, der vises på storskærm i Tivoli onsdag aften. Foto: Casper Helmer

Der er lagt op til et brag, når England står klar til at byde Danmark velkommen på Wembley Stadium onsdag aften. Det skal nemlig afgøres, hvem der trækker det længste strå og sikrer sig en billet til EM-finalen.

Her får du et samlet overblik over, hvor du kan se landsholds-braget på storskærm.

Tivoli: Tivoli viser kampen på Plænen, hvor der har været masser af landsholdsstemning under EM. For at se semifinalen skal du reservere armbånd på forhånd. Dette armbånd kan bookes online fra tirsdag 6. juli klokken 10. Linket offentliggøres på Tivolis hjemmeside og Facebookside.

Annonce

Kultorvet: Indre Bys handelsstandsforening KBH – Commerce & Culture (KCC) inviterer også til landskamp på onsdag. Der er gratis entre med plads til 200 deltagere. Det er først-til-mølle-princippet, og adgang kræver coronapas.

Werkstatt på Reffen: EM-feberen har også ramt Reffen. I Werkstatt-hallen vises kampen på storskærm, så du har rig mulighed for at heppe på landsholdet der. Det kræver bordreservation for at se kampen i Werkstatt. Når du booker plads, køber I også et betalingskort på 100 kroner per person (eksklusive billet-gebyr) til brug i madboderne inde i hallen.

Hafnia-Hallen: I Hafnia-Hallen kan du komme til kæmpe fodboldfest, hvor kampen vises på en 261-tommer storskærm. Arrangementet er gratis, men der må maksimalt være 1000 gæster i hallen ad gangen – så kom i god tid.

Folehaven: På pladsen foran Vigerslev Bibliotek kan man se Danmarks semifinalekamp mod England på storskærm. Det er Områdefornyelsen Folehavekvarteret, Mit Kvarter, Vigerslev Bibliotek og Kultur V, der står bag. Det kræver ingen billet. Der er siddepladser til 200.

Ofelia Plads og Øksnehallen: Ofelia Plads og Øksnehallen melder også klar til EM-semifinale. Du skal have billetter til Ofelia Plads for at se kampen. Ellers sættes der også storskærm op ved Øksnehallen, der ikke kræver nogen billet.

Enghave Plads: På Enghave Plads sættes der en lille skærm op, som baren Enghave Plads 9 står for.

Lumskebuksen: Beværtning på kanten af Østerbro og Nørrebro afholder også storskærmsarrangement udendørs. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.

Nyhavns Færgekro: På Nyhavns Færgekro finder du en hjemlig, traditionel og hyggelig stemning med rød-hvide farver i baggrunden. Semifinalen vises på to storskærme på begge etager. Der vil være god fodboldstemning med alt, hvad det indebærer af pynt, kolde drikkevarer og danske specialiteter.

Kayak Bar: Braget mellem Danmark og England kan ses nær vandet. Kayak Bar slår også dørene op et storskærmsarrangement. For at booke bord skal du skrive en mail til info@kayakbar.dk.

Coco Hotel: Du kan også tage forbi Coco Hotel på Vesterbrogade og støtte landsholdet. Kampen vises på storskærm i Gårdhaven med kolde fadøl, læskende vine, drinks, snacks og lette retter.

Bakken: Dyrehavsbakken inviterer også til EM-semifinale på storskærm. Det er gratis, men først til mølle. Der uddeles armbånd til storskærmsområdet fra klokken 18.00 på dagen. Man skal være i EM-zonen ved Friluftsscenen senest klokken 20.45, ellers overgår pladsen til andre.

Cafe Runddelen: Cafeen på Nørrebros Runddel viser begge semifinaler på alle deres skærme indenfor og udenfor. Der er gratis adgang, men man opfordres til at komme i meget god tid og tage sin egen stol med.

Gorm’s Ørestad: Kampen vises på tre storskærme udenfor og indenfor med plads til små 200 glade gæster. Da Danmark spiller, tænder Gorms' op i grillen. Man skal booke bord i forvejen.

Annonce
Advarsel

Hundeejer fandt ben med hvidt pulver i boligområde: - Pas på jeres hunde

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Kig forbi Østerlandsk Thehus på fredag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mangel på sygeplejersker

Sundhedsekspert: Jo, der er råd til lønstigninger til sygeplejerskerne

112

Skyderi på Rentemestervej: En person behandlet på stedet

BYLIV

Benproteser og sexlegetøj: Du drømmer ikke om, hvad folk glemmer i en taxa

København

Region til 40.000 ansatte: Coronapas eller hjem uden løn

Susanne mistede sin mor og lillebror, da et fly ramte familiens hus: - Vorherre og jeg er ikke på talefod

Kultur

Stor ændring i elsket og udskældt gadefest

Corona

Kæmpe testcenter åbner igen: Nu også med vaccination

Det sker

Øl i store mængder: Kig forbi til en smagsprøve eller to

112

Nyt fra politiet: Her begyndte branden i Maxi Zoo

For abonnenter

Amalie har sagt op og vil væk fra sygeplejen: - Det er hele min identitet, der er krakeleret

Politik

Aggesen raser over Vindfeldt: Vi er blevet mødt af lukkede døre og hold kæft-bolsjer

børn & corona

Pyha! Nu kan børn få corona-vaccine hos egen læge

Kommunalvalg

Alternativet i opstillings-ups: Kandidat måtte trække sig for at gøre plads til ung komet

Annonce