Annoncørbetalt indhold

Overvejer du en behandling med botox? 5 ting du skal vide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rynker er noget, vi alle vil opleve før eller siden. Det kan være forskelligt fra person til person, i hvilken grad de opstår. Nogle får blot små fine linjer og andre får mere markante rynker. Det er også forskelligt, hvornår vi hver især får dem. Det skyldes, at flere faktorer spiller ind. Et af de steder, hvor de fleste af os ofte oplever rynker, er i ansigtet og specielt omkring panden, brynene og vores ansigt.

Men hvordan opstår vores rynker? Når vores muskler i ansigtet trækker sig sammen, så følger vores hud med, og det giver folder. Disse folder sætter sig med tiden fast, og det giver små rynker i ansigtet. Da rynkerne opstår fra vores mimik, giver det god mening, at de derfor også bliver refereret til som mimiske rynker.

Annonce

Fem oftest stillede spørgsmål om behandling med botox 

Hvilke behandlinger kan botox benyttes til?

Botox kan bruges til en række af behandlinger. De steder, hvor behandling med botox er mest populære, gælder blandt andet:

●      Når smilerynkerne skal reduceres

●      Når den klassiske bekymringsrynke mellem brynene ønskes reduceret

●      Hvis du ønsker reducering af tandkødssmil

●      Hvis du ønsker reducering af panderynker

●      Øjenbrynsløft

Ovenstående er blot en håndfuld af mange muligheder. Der findes mange andre muligheder, hvor behandling med botox er en mulighed.


Hvordan foregår behandlingen?

Behandling med botox foregår ved, at mikrodoser af botox bliver injiceret det ønskede sted. Injicering af botox gør, at musklerne omkring slapper af, og det er dermed muligt at udglatte huden og rynker. Med den rette mængde bidrager det blot til, at dit udtryk fremstår yngre og mere åbent. Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvorvidt det kommer til at se kunstigt ud.


Hvor lang tid holder en behandling?

Det kan variere fra person til person, og alt efter hvilken behandling du får, hvor længe behandlingen holder. Det kan dog forventes, at din behandling med botox holder omkring 3-6 måneder.


Hvornår kan jeg se et resultat?

Hvornår du kan se dit resultat efter en behandling med botox, kan igen variere alt efter behandling og fra person til person. Som udgangspunkt kan det dog forventes, at du mellem 3 og 10 dage efter din behandling vil kunne se et resultat.


Hvor lang tid tager en behandling med botox?

En behandling med botox tager ca.15 min i alt. Efterfølgende kan du fortsætte din dag som ønsket. Det anbefales dog, at du holder dig fra en hård omgang træning de første 24 timer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.