Annonce
Butiksnyt

Passion for skønhed: - Jeg har længe drømt om at åbne klinik her på Frederiksberg

38-årige Ewelina er oprindeligt fra Polen, men har boet i Danmark i 15 år. Hun er uddannet kosmetolog i 2015 og har netop åbnet Cosmetic Room på Finsensvej 39B.  Foto: Julie Stougaard
Skønhedsklinikken Cosmetic Room har netop slået dørene op på Finsensvej. Her venter der forkælelse fra top til tå hos kosmetolog Ewelina, som endelig har fået mulighed for at udleve sin store drøm om at åbne sin egen klinik.

På Finsensvej 39B, lige ved siden af fodterapeuten, har kosmetolog Ewelina netop åbnet skønhedsklinikken Cosmetic Room.

Hun stråler af glæde og begejstring, da FrederiksbergLIV kigger forbi klinikken. For i dette lille, men lyse og hyggeligt indrettede lokale, udlever hun sin drøm.

- Jeg har været interesseret i skønhedsbranchen, og især hudpleje, siden jeg var teenager. Mine veninder sagde altid, at jeg havde flere hudplejeprodukter end tøj, siger Ewelina og griner.

Annonce

I mange år har det været hendes store drøm at have sin egen skønhedsklinik, og efter at have arbejdet som kosmetolog hos en anden klinik i knap seks år, var det tid til at kaste sig ud i det.

- Og jeg har længe drømt om at åbne klinik her på Frederiksberg, for jeg synes her er så hyggeligt med alle de grønne områder, caféer og gamle, smukke bygninger, siger hun.

- Her skal man hygge sig

Ewelina er oprindeligt fra Polen, men har boet i Danmark i 15 år. Og på trods af at hun synes, det danske sprog har været svært at lære, har hun ingen problemer med at formulere sig. Kun en svag accent afslører, at hun ikke er født i Danmark.


hvis jeg ikke er tilfreds, vil jeg hellere bruge lidt længere tid end at skynde mig, fordi der sidder en kunde og venter.

Ewelina


- I Polen er vi meget gæstfri, og vi går op i, at vores gæster skal have det godt. Sådan skal det også være, når man er kunde hos mig, man skal hygge sig, siger Ewelina og sætter en nydelig kaffekop med guldkant på bordet og byder af en skål med indpakkede chokolader.

Ewelina har boet i Vanløse i mange år, men har længe drømt om at åbne sin egen klinik på Frederiksberg, som hun elsker. Så hun var lykkelig, da hun fandt lokalet her på Finsensvej.  Foto: Julie Stougaard

Det er tydeligt at mærke, at intet er overladt til tilfældighederne, når man kigger rundt i den minimalistisk indrettede klinik, hvor alt fra kaffekoppen til duftlyset på den lille bakke passer sammen i farven.

Annonce

Specialist i bryn

På samme måde er omhyggelighed også noget, der kendetegner Ewelina i hendes arbejde som kosmetolog.

- Jeg elsker mit arbejde og går virkelig op i at gøre det godt. Så hvis jeg ikke er tilfreds, vil jeg hellere bruge lidt længere tid end at skynde mig, fordi der sidder en kunde og venter, siger Ewelina, som tilbyder alt fra ansigtsbehandlinger, voks- og sugarbehandlinger til neglebehandlinger.

Men retning og farvning af bryn er hendes speciale, og det hun allerbedst kan lide at lave.

- Jeg kan jo lide at lave det hele, men jeg nyder meget at lave bryn. Det er noget, der virkelig har betydning for ansigtet, fordi de rammer øjnene ind, siger Ewelina.

Hele maj kører hun et åbningstilbud, hvor du kan få 20 procent i rabat på alle behandlinger. Du kan læse mere og booke tid på www.cosmeticroom.dk


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce