Annonce
Politi

Politiet lancerer nyt borgerråd: Nu skal politiarbejdet ses fra dit synspunkt

Nærpolitiet i dialog med borgere ved Sneglen i Kastrup Strandpark. Foto: Københavns Politi
Københavns Politi vil med et helt nyt borgerråd lytte til og inddrage borgerne i, hvad politiet skal sætte mere fokus på. Første tema bliver trygheden i Tårnby.

Nu vil Københavns Politi høre din mening om politiets arbejde. Det skal ske via et helt nyt borgerråd, hvor der bliver sat fokus på sager og temaer, som optager borgerne, men som politiet måske har nedprioriteret.

Københavns Politis borgerråd er betegnelsen for en stribe aktiviteter, hvor alle borgere kan deltage. Politiet vil invitere til fysiske møder, lave repræsentative borgerundersøgelser og stille spørgsmål på den nye, digitale platform mitkbhpoliti.dk.

Borgerrådet starter  nu i Tårnby, og så bliver der fokus på andre områder af byen senere.

Annonce

- Vi lancerer borgerrådet, fordi vi gerne vil samarbejde mere med jer. Derfor kommer vi heller ikke kun til at lytte, men vil også se på, hvordan jeres forslag kan bruges i vores arbejde, så vi sammen kan styrke trygheden, siger politidirektør Anne Tønnes.


Vi vil meget gerne høre jeres forslag til, hvad vi skal fokusere på i området.

Anne Tønnes, politidirektør


Fra i dag, 1. juni, kan borgerne deltage på den nye, digitale platform.

- Jeg håber, at mange af jer, der bor og færdes i Tårnby Kommune, vil være med. Vi vil meget gerne høre jeres forslag til, hvad vi skal fokusere på i området. Klik ind og vær med på mitkbhpoliti.dk, siger Anne Tønnes.

Borgmester i Tårnby, Allan S. Andersen (S) hilser det nye initiativ velkommen.

- En af politiets opgaver er at skabe tryghed og sikkerhed for borgerne, og borgerrådet kan således fungere som et talerør for borgerne, hvor deres forventninger til politiet kan drøftes. I dette forum har borgerne mulighed for at fortælle om deres oplevelser til politiet. For at øge tilliden til politiet er dialog vejen frem, siger borgmesteren.

Nærpolitiet vil i dag tirsdag 1. juni være til stede i Tårnby med den mobile politistation ved Meny på Tårnbyvej klokken 16-17, hvor borgerne er velkomne til at komme forbi for at høre mere om borgerrådet.

Læs mere om første tema ’Et trygt Tårnby’ på mitkbhpoliti.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce