Annoncørbetalt indhold

Populariteten af kosmetiske behandlinger stiger fortsat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi er i vækst, og denne popularitet kan der være mange grunde til. I dag ser man utallige af klinikker rundt omkring i storbyerne såsom København, der reklamerer og foretager plastikkirurgi.

Der er en stigende efterspørgsel på disse behandlinger, og kirurgerne er også blevet dygtigere til at foretage dem. Nogle får foretaget operationer på baggrund af en skønhedsmæssigfaktor, mens andre gør det på baggrund af daglige gener.

Annonce

Gener med maveskind?

Har du været igennem et større vægttab eller en graviditet? Så kender du formentlig også til løst maveskind, som ligeledes kan forekomme med alderen. Maveskindet kan give både kosmetiske og fysiske gener – dette kan fx være hudproblemer såsom fugt og svamp. Problemer som gør det besværligt at føle sig tilpas i egen krop. Man kan få foretaget en operation af løst maveskind, som man kalder tummy tuck.

Tag hånd om din krop og velvære

Det er vigtigt at understrege at tummy tuck også kaldet maveplastik og abdominalplastik ikke er en slankemetode, men den kan være behjælpelig til at give dig den mave, som du drømmer om.


Efter fx en graviditet, så er kroppen forholdsvis god til at trække sig sammen igen. Men dette kræver at man indtager en sund kost og nok væske, for at give kroppen de bedste forudsætninger.


Et godt tip er desuden at væbne sig med en god portion tålmodighed, da sammentrækningen af ens hud vil ske forholdsvis langsomt og henover flere år. Motion er også noget, som både din krop, sind og maveskind vil takke dig for – generelt ser vores hud nemlig bedre ud ovenpå trænede og markeret muskler.

Udviklingen gennem tiden

Men hvorfor er det egentlig blevet så populært med disse kosmetiske indgreb? Det er vigtigt at man nøje overvejer beslutningen, før man hopper ud i operationerne. Derfor er det også vigtigt at man kommer til en forundersøgelse hos en plastikkirurg, som kan komme med deres bedste råd og vejledning.


Tilbage til spørgsmålet omkring den store popularitet af plastikkirurgi. Et svar kunne fx være de sociale medier, hvor flere og flere viser deres kroppe frem. Dette er en tendens som vi ser hos mange kendisser, som smitter af på især den unge del af befolkningen. Denne eksponering af kroppe giver et anderledes forhold til kroppen og en stræben efter det perfekte. De mest populære plastikoperationer er brystforstørrende operationer – herunder brystløft.


Husk altid at nøje overveje din beslutning omkring plastikkirurgi – det er nemlig ikke en beslutning, som du sådan lige kan gøre om igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.