Annonce
Samfund

Redaktør satser på at løbe en maraton rundt om Damhussøen: Jeg skal redde min avis

André Bentsen André har løbet en maraton to gange før. Den ene gang efter et væddemål på en bar - to dage før, og den anden gang var det for at hjælpe en kollega igennem. Foto. Brian Poulsen
Redaktør på Rødovre Lokal Nyt, André Bentsen, håber, at han indsamler mindst en kvart million til det coronapressede nyhedsmedie, Rødovre Lokal Nyt ved at løbe 17 gange rundt om Damhussøen.

Hvis du synes, der er lidt flere der løber rundt om Damhussøen på søndag, så er en af dem, redaktør på Rødovre Lokal Nyt, André Bentsen, der forsøger at redde sin avis ved at løbe en maraton.

24 dage til at træne sig

- Det startede med, at en af af vores læsere spurgte, om vi ville hjælpe med at arrangere et Damhus-Ultra løb, hvor det er den sejeste og ikke den hurtigste, der vinder. Og da coronakrisen har tæret hårdt på vores annoncører og derfor også på os, tænkte jeg, at det kunne være en sjov måde at undersøge, hvor stor opbakning, der egentlig er til vigtig og væsentlig lokaljournalistik ved at være ærlige om den svære situation vi er i, ved tilbyde folk at støtte med et par kroner for per runde, jeg løber under løbet, fortæller redaktøren, der slår fast, at han satser på at løbe 17 runder, hvilket svarer til en maraton.

Coronakrisen har betydet, at Rødovre Lokal Nyt har mistet op mod en million kroner i annonceindtægter, fortæller André.


Hvis jeg gennemfører løbet (17 runder af 3.4 kilometer, red) får Rødovre Lokal Nyt en opbakning fra læserne på mere end en kvart million kroner

André Bentsen


Da det i skrivende stund, (30. april, red) er 24 dage siden, at André tog beslutningen om at løbe, har han ikke haft mere end 24 dage til at træne sig op. Men det slår ham ikke ud.

Han har nemlig løbet en maraton to gange før. Begge med forholdsvis kort varsel.

- Den ene gang var efter et væddemål på en bar. To dage før. Og den anden gang var det for at hjælpe en kollega igennem. Men der kom jeg for sent til startskuddet, så jeg ikke kunne finde ham, griner André, der fortæller, at der indtil videre er mere end 300 læsere, der har tilkendegivet, at de vil støtte med mindst et par kroner.

- Hvis jeg gennemfører løbet (17 runder af 3.4 kilometer, red) får Rødovre Lokal Nyt en opbakning fra læserne på mere end en kvart million kroner. Det er et kæmpe skulderklap om, hvor meget vi samler byen, og hvor vigtige vi er, og det kan vi gå videre med til annoncører og beslutningstagere, siger André og håber at endnu flere vil støtte løbet med et par kroner.

Du kan læse Rødovre Lokal Nyts egen artikel om løbet her.

Du støtter André og Rødovre Lokal Nyt via det her link:

https://www.rnn.dk/2021/04/stoet-roedovre-lokal-nyt/?fbclid=IwAR0lUvSQBue2BS1TBV0gBDwZxsex5SMQZy5qI52HxLupI2mXlkOZLlBJSYQ

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce