Annoncørbetalt indhold

Renlighed er ikke en mulighed, men en pligt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste af os bor og lever i en by, som vi helst ser, var ren. Dette er forståeligt, da det er de færreste, der ønsker at have deres tilværelse et sted, som er beskidt og snavset. Der er rigtig mange muligheder for at holde renligheden højt. Man kan både selv gøre det og som by, hvor alle yder en samlet indsats.

Skraldespande, affaldsspande og affaldsbeholdere er et rigtig godt skridt på vejen mod at få en ren og smuk by. Hvis man sørger for, at de fleste har skraldespande tæt på sig, og ikke mindst til rådighed, så sørger man samtidig for, at skraldet ikke kommer til at flyde rundtomkring på jorden.

Annonce

Skraldespande og affaldsbeholdere er også et relativt nemt, billigt og simpelt skridt på vejen. Da det ikke kræver særlig meget at få indført eller få betalt for, for den sags skyld.

Der er klart forskel på, hvilke byer der har mange skraldespande til rådighed, og i hvilke byer borgerne skal gå noget længere for at komme af med deres affald. Der er endda skrevet artikler om præcis dette emne, og derfor er det for alvor vigtigt, at vi sætter opmærksomhed på dette, så vi kan forsøge at få det ændret.

Renlighed både ude og inde

Det er selvfølgelig vigtigt, at vi holder renligheden indendørs helt i top, lige meget om det er hjemme ved os selv, eller om det er indenfor i den lokale hal eller lignende. Men det er altså mindst lige så vigtigt, at vi sørger for, at renligheden udenfor i byen også bare sidder i skabet. Udendørs skraldespande og affaldsspande til indendørs brug er derfor noget, man som by, og endda som privatperson, burde sørge for at have til nem afbenyttelse.

Rigtig mange mennesker kender også følelsen af, at det simpelthen bare ikke er rart at være et sted, hvor der enten er rodet eller meget beskidt, og det er faktisk bevist, at det har en stressende effekt på rigtig mange af os. Derfor kan en skraldespand, eller måske bare en ekstra skraldespand, gøre så meget for os, og det må vi endelig ikke undervurdere.

Affaldsbeholder eller skraldespand?

Skal du så investere i en skraldespand eller en affaldsbeholder? Dette er faktisk helt op til dig selv, men du kan med fordel vælge begge dele. Du kan se det på denne måde, at jo flere muligheder du har, både hyppighedsmæssigt, men også diversitetsmæssigt, jo større er chancen for, at renligheden faktisk bliver overholdt til fulde.

Dette område er et af de eneste i vores dagligdag, hvor du rent faktisk ikke kan gøre for meget. Der er selvfølgelig en grænse til rengøringsvanvid, men hvis dit mål helt enkelt bare er at holde byen ren, så skal du endelig ikke være bange for at gøre for meget, da det, du gør, helt sikkert er den rette for den by, du er i.

Det skal dog også siges, at vi skal være bedre til at løfte i samlet flok, hvor alle hjælper hinanden med at holde byen ren og pæn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.