Annoncørbetalt indhold

Retro og loftlamper er igen ved at blive på mode i boligindretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste ved nok, at tøjmode har det med at bevæge sig i cirkler. Det der var moderigtigt for 40 år siden, er nu moderigtigt igen. Noget lignende foregår også, når det kommer til boligindretning. For bare et par år siden var alle de mest populære indretnings- magasiner og programmer fyldt med hårdekanter, lamper, sort-hvide mønstre og en industriel stil.


Annonce

Det er dog så småt ved at ændre sig til fordel for hyggelige, brunlige retroelementer. Det skyldes blandt andet den øgede opmærksomhed på klimaet, der har gjort moderne loftlamper moderigtigt, og som nu også får os til at længes efter svundne tider i vores indretning. Det er med andre ord tid til at invitere mormors tallerkner, kobbervaser og den klassiske Chesterfield Sofa tilbage i stuen.


loftlamper - Retro i både stil og værdier

Det gode ved at begynde på det allerede nu er, at tendensen endnu kun lige er startet. Det vil altså sige, at du stadig kan finde rigtig mange indretningsgenstande i retrostil til en god pris, hvis bare du smutter forbi din lokale genbrugsbutik. Det er for eksempel ikke udelukket, at du vil kunne finde en Chesterfield Sofa eller en lignende model, som måske nok trænger til lidt ekstra omsorg, men bestemt vil pynte i stuen.


Ellers er netop en Chesterfield Sofa dog også et godt eksempel på en indretningsgenstand i retrostil, som bestemt er det værd at købe fra ny. En Chesterfield Sofa er nemlig en sand klassiker, der indtil videre er blevet fremstillet i mere end 200 år, og hvis design og kvalitet er blevet bevist tidløst. En Chesterfield Sofa bærer altså på retrostilen ligesom mange af de andre nævnte indretningsgenstande, men på den anden side transcenderer den også det.


En loftlampe er så meget mere, og vil sikkert også passe fint ind i din stue om 30 år, når stilen er en anden. Grundet det store fokus på godt håndværk, vil du måske endda kunne give din Chesterfield Sofa videre til dine børn og børnebørn. På den måde har en Chesterfield Sofa altså ikke kun retrostil. Den bærer også på mange af de værdier, vi opfatter som synonymt med svundne tider. En Chesterfield Sofa er nemlig ensbetydende med familie og godt håndværk. Hvis det er værdier og en stil, du gerne vil have til at gennemsyre dit nyindrettede retrohjem, er en Chesterfield Sofa selvfølgelig et oplagt køb.


Nemt at indrette retro

Det at indrette i retrostil handler dog om andet og mere end bare at købe en Chesterfield Sofa. Det handler i allerhøjeste grad også om de små ting, hvorfor retrostil også er ret simpelt og nemt. Det handler om den farve, du maler væggene, eller hvilke loftlamper du har i huset. Med bare en smule nips eller andre fliser i køkkenet kan du fundamentalt ændre stemningen og stilen i dit hjem til at emme af retro.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.