Annonce
KULTUR

Rock og stjernestøv: Mød lydlegenden fra Sweet Silence-studiet

Både Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm har meget på hjertet og kendt for at være rappe i replikken, så et par timer i selskab med de to herrer bliver alt andet end kedeligt og mundlamt. Foto: Tårnby Hovedbibliotek.
Flemming Rasmussen, ejer af Sweet Silence-studiet, giver dig et blik bag kulisserne i 45 års rockhistorie - insider-historier, der aldrig har været på tryk.

Kom bag kulisserne i 45 års unik rockhistorie, når lydlegenden Flemming Rasmussen i samtale med forfatter Thomas Vilhelm beretter om sit samarbejde med navne fra musikkens øverste liga i Sweet Silence-studiet på Amager.

Metallica, Gasolin, Kim Larsen, Tina Turner, Ringo Starr, Anne Linnet, Ritchie Blackmore, D.A.D, Malurt, Lars H.U.G, Sebastian og mange andre har gjort brug af Flemming Rasmussens evner som tekniker, mixer og producer.

Centralt placeret i maskinrummet har han set skelsættende albums blive til. Og han har set store koryfæer investere deres kunstneriske hjerteblod i processen, mens de pressede sig selv til det yderste.

Annonce

Alt dette og meget andet fortæller Flemming Rasmussen om i 'Rock og stjernestøv – historier fra Sweet Silence Studios gennem 45 år'

. Han giver et fascinerende, underholdende og anekdoterigt indblik i dramaet bag kulisserne, hvor succeser skabes, og faren for fiasko lurer.

Flemming Rasmussen, eneejer af Sweet Silence Studios siden 1999, nyder stadig international anerkendelse for sit dedikerede arbejde med at skabe den bedst mulige lyd ned i mindste detalje. Hans kontante og bramfrie beretning foreligger nu i bogform og er blevet til i tæt samarbejde med den erfarne musik- og kulturformidler Thomas Vilhelm.

'Rock & stjernestøv' er unik musikhistorie i personlig øjenhøjde: Fra Amager til Amerika, fra jazz til dødsmetal, fra kommerciel optur til Covid-19 nedtur, coke, kontroverser og kærlighed til faget. Inside-historier, der aldrig før har været på tryk.

Oplev alt dette og mere til i en levende og dynamisk interviewsamtale med begge bidragsydere til den stærkt anmelderroste og medieomtalte bog. Både Flemming Rasmussen og Thomas Vilhelm har meget på hjertet og kendt for at være rappe i replikken, så et par timer i selskab med de to herrer bliver alt andet end kedeligt og mundlamt. Nærmere spontant, musikalsk og passioneret.

Tid og sted: Torsdag 7. oktober klokken 19.00 på Tårnby Hovedbibliotek, Kamillevej 10, 2770 Kastrup. Billet 30 kr. købes på biblioteket eller på www.taarnbybib.dk

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Kunstudstilling i Amager centret: `Way out of function`

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Og det er gratis at deltage

Øl til en 10'er og politikerbanko: KøbenhavnLIV inviterer til fredagsbar

Det sker

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Støj

Eva-Sabrina er træt af larmende fejemaskiner tidligt om morgenen: - Det slider på mig

Byliv

Vedat laver telefoner og giver dem væk gratis: Ingen børn skal opleve det samme som jeg gjorde

BUTIKSLIV

De var ved at dreje nøglen om: Nu fejrer legendarisk tegneseriebutik rund fødselsdag med fest i to dage

S-politik?

Brugte kommunale medarbejdere til S-politik: Skarp kritik af overborgmesteren

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Debat

El-løbehjul er farlige og ikke grøn transport

debat

Kommunen er for kompliceret, når selv borgmesteren er forvirret

Forurening

Massivt fund af kræftfremkaldende stof vækker bekymring: Findes PFOS også i København?

Byens Bedste LIV

RUST ryster rustet af sig og genåbner med ny energi

Retssag

Læk om pensionssager fra Frederiksberg Kommune skal for Højesteret

DEBAT

I vores by skal ingen føle sig tvunget til ørepropper

Annonce