Annonce
Debat

Så længe vi har et valg, skal vi naturligvis ikke vælge at etablere ghettoer på Frederiksberg

- Vi kommer nemlig til at etablere en ny Mjølnerparken (på Nørrebro, red.) på Frederiksberg med de velkendte problemer med utryghed for handlende og beboere, og hvor måske unge i særlig grad vil være udsatte for overfald, skriver Helle Rosenvig og Karsten Larsen i dette indlæg. Foto: Privat

Debat: Det er dyrt at bo på Frederiksberg med de høje boligpriser, fremhæver Malte Mathies Løcke (S) i sidste uge, på side 20 i FrederiksbergLIV. Ja vist er det dyrt, men det er ikke noget, som borgmesteren har bestemt. Det har derimod markedet.

Vores by er et af de bedste steder i Hovedstaden, og derfor er det attraktivt at slå sig ned her, hvormed priserne på huse og lejligheder bliver budt op af markedet. Det kan og skal man ikke lave om på, og navnlig skal man ikke, som foreslået af venstrefløjen, kompensere med at at bygge flere almennyttige boliger.

Det blev også foreslået tidligere på året af skuespiller Kjeld Nørregaard som mente, at der skal bygges almennyttige boliger på hospitalsgrunden til gavn for folk med almindelige indkomster. (FrederiksbergLIV uge 14, side 8).

Annonce


Efterhånden vil vi få skoler med et flertal af muslimske børn forstærket af, at de bedst stillede forældre flytter deres børn til private skoler, og måske endda flytter væk fra byen

Helle Rosenvig og Karsten Larsen (NB)Hvor sympatisk det end lyder, er det desværre en dårlig idé. Vi kommer nemlig til at etablere en ny Mjølnerparken på Frederiksberg med de velkendte problemer med utryghed for handlende og beboere, og hvor måske unge i særlig grad vil være udsatte for overfald.

Efterhånden vil vi få skoler med et flertal af muslimske børn forstærket af, at de bedst stillede forældre flytter deres børn til private skoler, og måske endda flytter væk fra byen. Det er naturligvis ikke noget, som sker fra den ene dag til den anden, men det sker så sikkert som amen i kirken, og så kan udviklingen ikke rulles tilbage.

Så længe vi har et valg, skal vi naturligvis ikke vælge at etablere ghettoer på Frederiksberg. Det bliver i hvert fald uden støtte fra Nye Borgerlige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
København

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce