Annoncørbetalt indhold

Sådan får du den lækreste have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Savner du inspiration til, hvordan du pepper din have, terrasse eller gårdhave op, så er der gode tips at hente her i vores guide. Læs med, og få ideer til nye måder at indrette din have på, så du får lyst til at spendere mange gode timer derude på de varme, lyse sommerdage.

Tips til en mere spændende have

Annonce

Når sommeren nærmer sig, er der intet bedre end at trække ud i de grønne områder og slå fødderne op – det gælder uanset, om der er tale om en blomsterfyldt terrasse, en skøn græsplæne eller en hyggelig gårdhave. Men hvis du trænger til at opgradere dine udendørs omgivelser, så kan du blandt andet overveje følgende muligheder:

●     Køb nye havemøbler

●     Anlæg blomsterbede og terrasser

●     Opsæt et vildmarksbad

●     Invester i et bålfad

Køb nye havemøbler

Enhver have vil have glæde af havemøbler, hvor du kan slappe af og nyde solens stråler, og der er utallige muligheder at vælge imellem. Du kan enten gå efter hele møbelsæt med spisebord og tilhørende stole, eller måske foretrækker du bare et par solvogne eller loungemøbler, hvor du kan læne dig tilbage og nyde, at livet går lidt langsommere.

Anlæg blomsterbede og terrasser

Hvis din have mest består af græsplæne, så prøv at tænke i kreative baner, hvad angår blomster og hyggekroge. Du kunne for eksempel anlægge et smukt blomsterbed i et af hjørnerne eller eventuelt opsætte blomsterkrukker. Det vil indramme haven på en smuk måde. Hvis dine fingre ikke er så grønne, kan du også erstatte en del af det bevoksede område med en flisebelagt terrasse, hvor du kan slappe af i havestolen med en god bog.

Opsæt et vildmarksbad

Selv de danske somre kan godt byde på rigtig varme dage og hedebølger. Når solen bager fra en skyfri himmel, er det en skøn fornemmelse at sænke kroppen ned i dejligt, afkølende vand. Her vil det være en fantastisk ide at investere i et vildmarksbad til din have, hvor du kan nyde mange afslappende timer – måske med en kølig drink i hånden.

Hvis budgettet ikke helt er til det, kan et godt og prisvenligt alternativ være et badebassin. Det vil især også skabe glæde, hvis du har små børn. Her kan poderne spendere timevis med vandleg, mens du slapper af i solvognen.

Invester i et bålfad

Hvis du ikke har så meget plads at rutte med i gården eller haven, så kan det være en fremragende tilføjelse med et bålfad. Det fylder ikke meget, og det bidrager til en unik atmosfære, når du tænder op og nyder flammernes skær på de lune sommeraftener. Det vil også være et hyggeligt samlingspunkt, når du har gæster på besøg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.