Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den bedste 140x200 seng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har I været ved at kigge på ny seng? Det er altid en stor beslutning, for den skal helst holde i mange år – og så er det vigtigt, at den passer lige præcist ind ved jer. Måske I har været vant til at sove i en mindre seng, der kun har været 120 centimeter i bredden? Så kommer det formentlig til at føles som en drøm at komme op i noget, der ligner 140 centimeter i stedet.

140 centimeter anses stadig ikke for at være en bred dobbeltseng, men hvis I har et soveværelse, hvor det er det, der er plads til, så er det naturligvis det, I skal gå efter – og så er det med at finde noget, I begge kan blive glade for. Her kan I finde eksempler på det ypperste fra sengeverdenen, og nedenfor kan I læse mere om, hvilke ting I skal have med i overvejelserne, når I vælger ny seng.

Annonce

En fasthed til mig og en til dig

En madras er ikke bare en madras. Det er her, jeres søvnkomfort virkelig bliver afgjort, for madrassen er den, der har betydning for, hvor blød eller hård jeres seng bliver. I har måske tænkt, at det er helt fint, hvis I bare vælger én madras med én fasthed. I virkeligheden er det oftest en bedre løsning, hvis I hver især finder ud af, hvilken fasthed der passer jer bedst – og så får hver jeres, hvis I ikke har behov for den samme.

Det kan både være afhængigt af helt subjektive holdninger til, hvordan man sover bedst, men for eksempel kropsvægt har også noget at sige for, hvordan man typisk ligger bedst. Når I kigger madrasser, kan I have øje på komfortzoner, så I på den måde kan finde ud af, hvordan madrassen understøtter jeres vægt. Jo flere komfortzoner, jo mere detaljeret kan sengen tilpasse sig i forhold til jeres forskellige kropsdele og deres behov for støtte.

Hvordan skal designet være?

Når I kigger på seng, har udseendet nok rigtig meget at sige. Først og fremmest skal I have fundet ud af, hvilken type seng I er på udkig efter. Er der tale om et par brede boksmadrasser, eller vil I gerne have en kontinentalseng, hvor der både er boksmadras, springmadras og en topmadras? Eller skal det være en elevationsseng, hvor I har mulighed for at løfte hoved- og fodenden? Det er alt sammen tanker, der er gode at have snakket igennem, så I kan indskrænke jeres jagt til kun at dække de ting, I tænker, bliver relevante for jer.

Hvis I ikke har så meget plads, kan det godt betale sig at vælge en seng, der ikke fylder meget i landskabet. Det gør det meget nemmere for jer at indrette omkring sengen, og selvom det måske betyder, at der ikke er et stel, I kan vælge, kan I jo stadig gøre sengen personlig med sengetøj, puder og tæpper, der kommer til at ligge fremme. Hvis I omvendt gerne vil prioritere et stel, kan I kigge på, hvor smalt eller bredt, det skal være, og om det skal være i metal eller i en af mange træsorter.

Få prøvet sengen af

Som nævnt er det vigtigt, at I finder ud af, hvilken seng I sover bedst i. Hvis I er nået frem til en, I tænker, er den rigtige løsning for jer, er næste step på vejen at få den hjem at stå i soveværelset, så I først og fremmest kan se, hvordan det ser ud, men også så I virkelig kan få den prøvet af og set, om I nu også sover godt i den.

Her kan det godt betale sig at vælge en seng, der har en prøveperiode. Godt nok kan man få en idé om, hvordan man ligger på en madras, inden man køber den, men det er først når I har sovet nogle nætter i den, at I rigtig finder ud af, om det nu også er det rette – og af samme årsag er der flere forhandlere, der tilbyder, at man kan få lov at prøve en seng af gennem en lang prøveperiode. Det er værd at tage med!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.