Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du den perfekte tavle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alting er efterhånden online og det meste arbejde foregår også gennem skærme og internettet. Der er dog visse ting, som aldrig går af mode og aldrig stopper med at være effektivt. Det er tavler f.eks. et godt eksempel på. Selvom man i nutidens verden kan lave powerpoints, videoer og andet, så er tavler stadig meget populære når det handler om at formidle et budskab eller skabe overblik over en situation.


Annonce

Der findes mange forskellige typer tavler fra det almindelige kridttavler vi kender fra folkeskolen til magnettavler, som også er meget populære. På en magnettavle kan man både skrive med tusch, samt hænge ting op med magneter og det at man kan kombinere disse to ting gør også magnettavler meget populære.


Hvad du skal tænke over


Når du skal ud at købe en ny tavle, så er der nogle enkelte ting du bør tænke over inden du køber en, så du får den der passer bedst muligt til dig og dine rammer. Først og fremmest så er det naturligvis en god ide, at sørge for at man vælger den korrekte størrelse. Her handler det helt simpelt om at sørge for at måle hvor meget plads man har til tavlen og derefter måle det op imod tavlens størrelse.


Skal tavlen bruges foran store mængder mennesker, så må den naturligvis ikke blive for lille. Omvendt, hvis den bare skal hænge på en lille væg, så må den ikke være for stor. Udover at tænke over størrelsen, så skal du naturligvis også tænke over hvilken type tavle du har brug for. Hvad skal du bruge den til? Hvis du skal bruge den til at tegne, så kan det være en helt almindelig tavle til kridt er god, men hvis du skal bruge den til brainstorming og fremlæggelser, så vil en magnettavle uden tvivl være oplagt. Det handler helt simpelt bare om at læse sig frem til hvad fordelene ved hver type er og så vælge den der virker mest oplagt.


Sidst men ikke mindst, så kan det også være en god ide, at tænke over om du skal bruge en mobil tavle. Skal den være nem at tage under armen og smide ud i bilen? Eller skal den bare hænge fast på en væg hele tiden? Alt efter hvad der er tilfældet vil det naturligvis have en effekt på hvilken tavle du bør vælge. Tænker du over disse tre ting, så vil du helt sikkert finde frem til den tavle, som giver mest mening for dig og dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.