Annoncørbetalt indhold

Sådan gør du din garage mere lækker at være i

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du en lidt kedelig garage, du ønsker at gøre sjovere at være i? Så er der flere ting, du kan gøre, hvad angår istandsættelse og nyt nips. Lad os starte med at se på gulvet. Har du et slidt betongulv, kunne det være oplagt at sprede et mere indbydende, plastisk gulv over det – og det vil typisk være et epoxygulv, da disse har høj slidstyrke og tåler tryk bedre end alternativer som fx polyuretangulve.

Hvis du ikke har pengene klar til fornyelse af hjemmet, men stadig gerne vil i gang, så kan et lån være en mulighed, men husk at overveje det grundigt. Vil du sammenligne lån, kan du gøre det flere steder, fx inde på LoanScouter.com. Og hvis du ønsker at læse mere om de ting, du skal være obs på ved valg af lån, så læs mere her for at blive lidt klogere.

Annonce

Undgå frysende gæster til konfirmationer

Hvis du savner pladsen inde i din spisestue til at samle familien til konfirmationer og andre af livets større begivenheder, så kan du være nødt til at gøre garagen tilstrækkeligt indbydende til, at du kan være bekendt at stille borde op dér i stedet. Forår, efterår og vinter er det selv med stearinlys på bordene og lidt alkohol i kroppen stadigvæk koldt at sidde i en garage. Hvad kan du så lige gøre her?

Svaret er, at du kan få en luft-til-luft-varmepumpe sat op, som skaber et mere behageligt indeklima.

Tænk på akustikken ude i garagen

Et bedre indeklima kan du også få ude i garagen ved at tænke på akustikken. Garager har det med at have meget genklang. En stor mængde genklang er lig med meget støj. Sætter du akustikpaneler eller akustikskum op, tager du brodden af denne støj, hvilket vil gøre det knapt så generende for de af dine gæster, der ikke har det helt godt med brogede støjprofiler, at sidde til bords fra start til slut.

Hvis det snarere er manglen på musik end mængden af støj, der er et problem ude i garagen, kan du få højtalere sat op – evt. Bluetooth-højtalere, så du får let ved at afspille musik fra smartphonen.

Lån ikke hovedkulds

Mangler du pengene på kistebunden til at betale for de nævnte ting? Måske kan forhandlere af ting som varmepumper sælge deres produkter på afbetaling, så du slipper for at tage stilling til lån. Ser du lån som den udvej, du vil vælge? Så husk at sammenligne lån på ÅOP, altså årlige omkostninger i procent. Husk også ikke at låne mere, end du ved, du kan betale tilbage, og at overveje alternativer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.