Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du din stue efter de nyeste trends

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi står på tærsklen til den koldeste sæson, og det betyder, at vi kommer til at bruge meget tid indendørs de næste par måneder. Vi kommer især til at bruge meget tid i stuen, da stuen er ét af de rum i hjemmet, hvor vi opholder os aller mest i vintermånederne. Stuen er husets hjerte, da det samler alle medlemmer i familien. Af den grund kan det måske godt virke angstprovokerende, at I nu skal bruge så meget tid i stuen, hvis du ikke føler, at din stue er opdateret stilmæssigt siden sidste vinter. Derfor vil vi i denne artikel give dig et par gode råd til, hvordan du kan omdekorere og indrette din stue efter de nyeste trends på boligmarkedet lige nu.


Annonce

Tekstiler i varme nuancer

En af de største boligtrends, der har domineret indretningsstilen i 2021, er de varme toner og afdæmpede farvenuancer. Det er især de brune og jordbundne farver, som hitter lige nu, og det er navnligt populært at bruge farver, der er tone i tone. Tone i tone vil sige, at du bruger forskellige farver, der alle er indenfor den samme farveskala. Den brune farveskala giver en følelse af ro, balance og tryghed, hvilket sandsynligvis er grunden til, at netop de farver er in lige nu. En nem og hurtig måde at få de varme toner ind i stuen er ved at købe tekstiler i form af lækre puder, plaider og gulvtæpper i varme farver. Et brand som Ib Laursen har eksempelvis et stort udvalg af flotte pudebetræk i jordbundne farver, som endda også findes i et naturmateriale som hør. Besøg en shop med puder fra Ib Laursen og bliv inspireret af deres lækre tekstiler, så har du hurtigt en stue, der bugner med smukke jordfarver.


Bring naturen ind

Lige nu ser vi også en tendens i at bevæge os væk fra helt nye og masseproducerede møbler og gå over til genbrug og naturmaterialer i stedet. Vi har fået et øget behov for at mærke naturen, hvilket har resulteret i en boligtrend, der bringer naturen med ind i hjemmet. Denne trend kan du følge ved eksempelvis at indrette med en masse vilde planter, fletkurve, keramik, lertøj, træmøbler og hjemmelavede buketter af siv og tørrede blomster. Du kan også få naturen ind i stuen ved at købe tæpper eller puder i hør, som vi også nævnte ovenfor.


Plads til flere funktioner

En stor trend indenfor indretning lige nu er også multifunktionalitet. Vi vil ikke kun have, at vores hjem ser pænt ud på overfladen, det skal også være funktionelt. Det skal faktisk helst være i stand til at have mere end én funktion, og det samme gælder stuen. Stuen skal være et multifunktionelt rum, hvor der både er plads til børnenes lektielæsning, afslapning i sofaen, filmhygge, middagsselskaber samt kaffe og kage på en søndag eftermiddag. Du kan bringe multifunktionalitet ind i din stue ved at opdele den i forskellige zoner, der byder op til de mange forskellige funktioner gennem indretningsmæssige valg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.