Annoncørbetalt indhold

Sådan optimerer du hjemmekontoret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne har indenfor forskellige erhverv været nødsaget til at arbejde hjemmefra under covid-19-perioden. Selvom vi efterhånden har fået vores normale liv tilbage, er der alligevel en del af de danske virksomheder, der er fortsat med denne model. Flere og flere danskere arbejder hjemmefra, og det er der selvfølgelig ikke noget galt i. Det er bare vigtigt at understrege, at hjemmearbejde stiller nogle andre krav til dig som medarbejder. Hvis du derfor har haft problemer med produktiviteten derhjemme, er det ikke fordi, at der er noget galt med dig. Det er helt normalt.


Annonce

En af de mest almindelige problematikker ved hjemmearbejde er, at det kan være svært at adskille arbejde og fritid, når begge dele foregår i hjemmet. Fritiden bliver måske viklet sammen med arbejdstiden, og arbejdstiden bliver mindre effektiv. For at forhindre dette problem er det en god idé, hvis du har et hjemmekontor. Her er det vigtigt, at du ikke laver fritidsting i kontoret, da disse to dele af tilværelsen bør holdes adskilt. Derudover bør du også lægge noget energi i at gøre dit hjemmekontor så optimalt som muligt. Dette kan du læse mere om i de følgende to afsnit af denne artikel.


Få arbejdsudstyret i orden

Det vigtigste aspekt af hjemmekontoret er, at udstyret virker, som det skal. Computeren skal køre og printeren skal ligeledes fungere upåklageligt, hvis sådan én er en del af dit arbejdsliv. Derudover kan det være en god idé at investere i et lille lager af blækpatroner til din printer. Det ville nemlig være frustrerende, hvis du løber tør for blæk i forbindelse med en vigtig situation, og derfor ikke kan bruge din printer alligevel. Du kan købe billige blækpatroner på nettet – eksempelvis Brother blækpatroner.


Investér i nogle ordentlige kontormøbler

Det er vigtigt, at du sidder godt, når du skal arbejde. Kontorarbejde og stillesiddende arbejde generelt kan medføre smerter i dele af kroppen, hvis du sidder for længe i en ubehagelig stilling. Det er derfor vigtigt, at du lytter til din krop, og tager en pause, hvis du får ondt et bestemt sted. Heldigvis kan du også gøre meget ved at investere i nogle gode kontormøbler. Find derfor gerne en stol, som du sidder behageligt i. I forhold til bordet er det vigtigt, at det har den rigtige højde. Et stigende antal af kontorborde kan justeres op og ned, hvilket gør det lettere at indstille til lige præcis dit behov. Husk at rejs dig og stræk ryggen et par gange i løbet af en arbejdsdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.