Annoncørbetalt indhold

Sådan streamer du bedst film og serier

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når dagene bliver kortere og mørkere bliver det mere og mere fristende at sætte sig til rette i sofaen og se en god film eller serie. Det er en perfekt måde at tilbringe aftenerne på når vintervejret driller, og er en hyggelig og afslappende aktivitet der kan samle familien og vennerne. Der er dog ikke noget der kan ødelægge en god serie eller en hyggelig filmaften som en dårlig wifi forbindelse eller et tv, der forvrænger billedet eller lyden. I denne artikel får du et par tips til hvordan du får den bedste streaming oplevelse.


Annonce

Forstærk dit wifi 

Noget af det vigtigste når det gælder streaming er at have en ordentlig wifi forbindelse. I vores digitale tidsalder er det efterhånden sjældent at sætte en dvd på, og derfor får de fleste deres underholdning gennem streamingtjenester og, i forlængelse, wifi. Derfor er kvaliteten af din streaming også afhængig af styrken på dit wifi. De fleste steder i landet er forbindelsen god nok til, at du uden problemer kan streame, downloade og uploade hvad du vil, men forskellige forhold kan alligevel skabe problemer. Hvis din wifi-router for eksempel står i et andet rum end dit tv kan forbindelsen være svagere, og derfor kan det være en god ide at investere i en wifi forstærker, der gør det lettere for signalet at nå dine devices. Hvis du er i tvivl om, hvilken forstærker du skal vælge kan du finde en Wifi forstærker test, der guider dig gennem de mange modeller på markedet og informerer dig om deres specifikationer, sikkerhed og fordele og ulemper. Hvis du, udover en wifi forstærker test, vil have mere information om forskellige produkter kan du på https://toppricer.dk/ også finde et hav af guides til dit næste køb af alt fra hvidevarer til husholdnings- og haveudstyr.


Hav styr på billede og lyd

Når du har fået styr på dit wifi er det en god ide at sikre dig at kvaliteten af dit billede og din lyd også er i top. De storslåede landskaber, fede actionsekvenser og det flotte soundtrack falder nemlig hurtigt til jorden, hvis lyden halter eller billedet er dårligt. Der findes mange forskellige TV at vælge imellem, og heldigvis behøver du heller ikke betale kassen for god kvalitet. Husk bare at gå efter et en skærm med høj opløsning, for eksempel UHD eller QLED. Lyden på de fleste nye fladskærms TV er også ofte fin i sig selv, men vil du give streaming oplevelsen et ekstra boost kan du også investere i ekstra højtalere, der kan placeres rundt omkring i rummet.


Husk det gode selskab

Sidst men ikke mindst er det værd at huske, at film og serier ofte nydes endnu mere i selskab med andre. Dette falder uden for den mere tekniske del af streaming oplevelsen, men bidrager stadig i stor grad. Derfor kan det anbefales at invitere venner eller familie forbi til en filmaften hvor i kan hygge jer og se det nyeste afsnit af jeres favoritserie, eller holde et Harry Potter film-marathon uden lige. Det kan også være du vil danne en filmklub, hvor der for alvor er tid og plads til at fordybe sig i fortællingerne. Uanset hvad vil du ofte få mere ud af underholdningen, hvis du deler den med andre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.