Annoncørbetalt indhold

Sådan vælger du vinduer til dit kommende hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du besluttet dig for at flytte i et større hjem, hvor du selv skal stå for at sætte nye vinduer i, eller har du blot brug for at skifte de gamle ud, så er det nødvendigt, at du tager stilling til forskellige ting, inden du beslutter dig for at købe. I denne artikel får du fire gode råd til, hvordan du kan komme godt i mål med processen, så du kan være sikker på, at du får de billige vinduer, som du har brug for.


Annonce

Design - moderne eller traditionelt 

Inden du går videre med at kigge på vinduer, så er det nødvendigt, at du kigger på, hvordan dit hjem ser ud. Har du er moderne hjem, hvor der er klare rene linjer, eller har du et hjem, hvor der er behov for flere detaljer og små krummelurer? Dine vinduer bør have det samme design som resten af dit hjem, da det ellers skaber en ubalance, når man ser på dit hus. Er du i tvivl, så kan du altid tage billeder af dit hjem og spørge andre, hvad deres førstehåndsindtryk er af dit hjem.


Trævinduer eller alu vinduer?

Når du først skal til at vælge nye vinduer til dit hjem, så er det en god ide, at du kigger efter, om det vil klæde dit hjem bedst med træ eller alu vinduer. Der er mange forskellige modeller og typer af begge dele, og det bør derfor ikke være designet her, som du kigger på. I stedet skal du have fokus på, hvor meget arbejde du kommer til at skulle bruge på at vedligeholde trærammer i hverdagen, og hvad alu vinduer kan gøre for dit hjem. Der er flere fordele og ulemper ved begge, og det er vigtigt, at du tænker på disse, inden du belsutter dig.


Farvet glas? Sløret glas?

Når du skal finde dine kommende vinduer, så er det en god ide, at du tænker over, om du har brug for farver i dine vinduer, og den tone som glasset skal have. Måske vil du gerne have en vindue, som kan give en anden farve i de forskellige rum, eller måske vil du gerne have en ruder, som kan give et farvespil, når man kigger på dit hjem udefra. Du kan også få vinduer, som er slørede, så du ikke kan kigge ind. Dette er specielt en god ide på badeværelser.


Størrelse og form

Det sidste, som du skal se på er, hvor store dine vinduer skal være. Skal du have nye vinduer, så kan det være en god ide, at du kigger efter inspiration på nettet, men skal du have udskiftet de gamle, så er der allerede huller til dine vinduer, som kan være en god ide at bruge. Derfor bør du altid kigge på den form og størrelse, som du har brug for, inden du begynder at købe vinduer ind. Der er også nogle forhandlere, som kan sælge dig speciallavede vinduer, som passer til mere unikke former og størrelser. Så kan du få alle de vinduer, som du har brug for til dit hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.