Annonce
Træning

Særlig træningsform begyndte på Østerbro: Nu får Michael støtte til at komme videre

Pr-foto

I lokalerne på Bergensgade 1 er det ikke et helt klassisk fitnesscenter, der holder til. Det er nemlig den japanske træningform kaatsu fitness, medlemmerne dyrker her. Det har de kunne siden 2017, hvor indehaver af Kaatsu Fitness, Michael Schewitsch startede det første center på Østerbro, og som siden hen har bredt sig til både nabokommuen Frederiksberg og det nordsjællandske Holte.

Men nu tyder noget på, at der er gode muligheder for, at træningsformen kan blive endnu mere udbredt. Vækstfonden har nemlig valgt at investere i Kaatsu Fitness og derved hjælpe virksomheden med både at vækste i medlemstal, men også antallet af Kaatsu Fitnesscentre.  Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Lige siden vi åbnede på Østerbro, og sidenhen i Holte og på Frederiksberg, har vi arbejdet hårdt for at gøre danskerne opmærksomme på de fantastiske muligheder som træningsformen Kaatsu byder på i forhold til både den optimerede træning, og al den tid som man sparer i forhold til andre træningsformer, og det betyder selvfølgelig rigtig meget, at Vækstfonden ønsker at støtte os i vores videre rejse med at vækste og udvide forretningen, - både i form af flere centre, og i stigende medlemstal, siger Michael Schewitsch i meddelelsen, hvor han kalder det blåstempling, at Vækstfonden har fundet konceptet spændende og nyskabende.

Annonce

Hvad er træningsformen kaatsu?

  • Ved hjælp af specialdesignede pneumatiske trykmanchetter – der spændes på enten arme eller ben med et meget præcist og individuelt tryk, ændres kroppens blodgennemstrømningsmønstre. I denne tilstand fører selv meget let muskelarbejde til hurtig udmattelse, og træningsøvelser der normalt er meget lette at udføre, bliver nu pludselig meget ”tunge” og mere krævende at udføre. 
  • En af fordelene ved denne træningsform er blandt andet, at man kan træne i kortere tid, men stadig få en masse ud af det. En træning kan været overstået på 35 minutter i alt (15 minutter til overkroppen, og 20 minutter til underkroppen)

Du kan læse mere om træningsformen på kaatsufitness.dk/kaatsu/

Hos Vækstfonden er man også glad for at have investeret i den anderledes træningsform.

- I Vækstfonden vil vi være med til at bidrage til befolkningens muligheder for fysisk sundhed. Vi glæder os over, at Kaatsu Fitness med et økonomisk rygstød fra Vækstfonden kan fortsætte sine planer om at udvide med endnu flere træningscentre – også uden for hovedstadsområdet, lyder det fra Erhvervskundechef i Vækstfonden, Susanne Fischer Nielsen.

Annonce
København

16-årig forbrændt efter ildspåsættelse af spritdispenser

Det sker

Gratis juleværksted: Kig forbi og lav din egen julepynt og julegaver

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Søerne

Derfor bygger de en bro i Sortedams Sø

Historisk

Søen ved landsbyen: Københavnernes vandforsyning gennem 500 år

Portræt

Pelle blev afhængig af heroin som 25-årig og bor nu i en lillebitte lejlighed i Nordvest: Drømmer om at køre sydpå

Oversvømmelser

Enormt underjordisk byggeri skal sikre byen mod oversvømmelse: Danmarks største tunnel kan rumme vand svarende til 15 gange Rundetårn

23-årige Lotte skal forsvare, at hun bliver boende i provinsen: - Folk har nærmest ondt af mig, fordi jeg ikke bor i byen

efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

Det gode arbejdsliv

Socialborgmester: Virksomheder skal ansætte flere fleksjobbere og handicappede, hvis de vil samarbejde med Københavns Kommune

EFTERLYSNING

Efterlyst kvinde er fundet i god behold

Det gode arbejdsliv

Mette Thiesen delte Thereses jobhåb: Nu vil hun fjerne  handicappolitikken fra kommunerne

27-årig nordjyde skrev et 150 sider langt manifest og kaldte sine planer om et massemord for hævnens dag

Erhverv

Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Annonce