Annonce
BYLIV

Søbad forvandlet til diskotek: Jeg vil ikke bare være en gammel idiot, som ikke tåler musik

Kastrup Søbad var i weekenden forvandlet til et inferno af larm og spektakel. Foto: Jan Jeppesen.

Københavns Politi havde mere end travlt i weekenden for at rykke ud til klager om høj musik og fester.

- Jeg har ikke tal på det endnu, men der har været rigtig mange anmeldelser, sagde vagtchef hos Københavns Politi, Henrik Brix, tidligt søndag morgen til Ritzau.

Høj musik var der også ved Sneglen i Kastrup Søbad, og det fik flere til at skrive opslag på Facebook, hvor de klager deres nød over feststemte mennesker og diskotekslyd.

Annonce

En bruger i Facebook-gruppen 'Tårnby på Tværs', Monika Keppner, skriver, at hun var nede for at nyde en badetur.

- Det var skønt at se folk hygge sig. Men der var dog et skår i hyggen. På sneglen var der på første dæk sat en diskotekshøjtaler op, som spillede så højt musik, at hyggen røg fløjten. Øv at unge mennesker ikke har respekt for sine medmennesker. Hvorfor tænker de ikke eller har lært at tænke på andre? Musikken kunne høres i hele parken. Så kan man spørge, hvorfor sagde du ikke noget? Nej det gjorde jeg ikke, jeg er 66 og elsker musik. Jeg ville bare være en gammel idiot, som ikke tåler musik. Jeg går til koncerter og elsker koncerter. Men ikke på en almindelig søndag eftermiddag. Og så mener jeg at det ikke er fair, at et par unge mennesker, har lov at sætte en dagsorden for resten at de besøgende i parken. Nogle havde prøvet at få dem til at stoppe, det holdt fem minutter. Skal man virkelig have fat i myndigheder på sådan en dejlig sommerdag? spørger Monika Keppner.

Tårnby på Tværs
-


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce