Annonce
DEBAT

Selvfølgelig skal Frederiksberg være en blandet by

- Uanset hvordan man gerne vil leve sit liv, skal der være mulighed for det på Frederiksberg, skriver Helle Sjelle (K) blandt andet i dette debatindlæg. Pr-foto

Debat: I FrederiksbergLIV 2. juni fremfører flere læserbrevsskribenter den påstand, at vi konservative ikke ønsker en blandet by. Det er simpelthen ikke korrekt.

Uanset hvordan man gerne vil leve sit liv, skal der være mulighed for det på Frederiksberg. Det skulle gerne afspejle sig i boligmassen, og det gør det heldigvis også.

I den forbindelse problematiserer det radikale medlem af kommunalbestyrelsen David Munis Zepernick blandt andet, at der ind imellem bliver givet mulighed for at sammenlægge flere boliger til en enkelt bolig.

Annonce

Men det er meget få boliger, det handler om, og det ændrer ikke på den generelle boligsammensætning på Frederiksberg. Der er stadig mange forskellige typer boliger og stor variation i både størrelse og ejerform. Og sådan skulle det gerne blive ved med at være.

Det er derfor også noget, som vi har fokus på, når vi eksempelvis drøfter, hvad der skal være på hospitalsgrunden fremover. Her bliver mangfoldigheden i boligmassen prioriteret højt. Der skal nemlig ikke herske tvivl om, at Frederiksberg skal være en blandet by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
København

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce