Annoncørbetalt indhold

Skab en stilren og personlig lejlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I en lejlighed kan der ofte opstå pladsmangel, og det kan være svært at finde løsninger, som ikke gør hjemmet mere rodet, når man skal finde plads til for eksempel nipsting, souvenirs, lys og bøger. Men med en lejlighed er der ofte også et ønske om, at skabe orden på en stilsikker og personlig måde, hvadenten det gælder stuen, børneværelset eller kontoret. Danmark er da også kendt for den rene nordiske indretning, som netop giver god mening i lejligheder.


Annonce

Flot og personlig opbevaring

Det er faktisk ganske nemt at skabe opbevaringsplads, som stadig pynter, og som man kan personliggøre. Et reolsystem kan nemlig opbygges på præcis den måde, der ønskes. Det betyder, at man kan sammensætte sit reolsystem med bogkasser og moduler med låger, og blande det præcis som man ønsker. Der er altså ikke nogen begrænsninger for, hvordan du kan sammensætte dit reolsystem. Du kan derfor nemt og hurtigt skabe en personlig opbygning, der matcher dit rum. Hvis du er kreativ, kan du endda selv male reolerne og skabe liv og modernitet i dit hjem, der afspejler din personlighed og stil. Det er altså kun fantasien, der sætte grænser.


Den klassiske og tidløse indretning

Det kan også være, du ønsker et fuldstændigt tidløst hjem, og der kan en hvidmalet kubik reol være det sikre valg. Med hvidmalede reoler vil dit hjem også fremstå større og endnu mere stilrent, end hvis du bruger farvet opbevaring. Netop dette kan være en fordel i lejligheder, der ofte er udfordret på antal kvadratmeter. Her er indretningen nemlig ekstra vigtig, så hjemmet stadig rummer af plads og luft. Samtidig vil det være en fordel med en hvidmalet reol, da du kan fylde reolerne med bøger og pynt i alverdens farver, uden det vil komme til at se rodet ud. Du kan derfor sagtens sætte den helt turkise lampe på reolen, uden at du falder i en farvefælde eller går på kompromis med dine grænser for farvevalg.


Smart opbevaring

Reolsystemer og kubik reoler er ikke bare smarte i stuen til opbevaring og pynt, men giver også god mening på børneværelset, hvor barnet nemt og hurtigt kan finde kasser med legetøj, der måske er sorteret og ordnet efter emner. Samtidig vil et reolsystem også være perfekt på et hjemmekontor, hvor mapper og andet opbevaring kan stå i sorteret rækkefølge og med rygbind, der giver overblik. Med låger kan man ligeledes gemme de ting væk, der roder, og derfor skabe et bedre arbejdsmiljø på sit kontor.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.