Annoncørbetalt indhold

Skal du til at starte på studie? Her er nogle gode råd til dig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være, at du lige er flyttet til storbyen for at påbegynde dit studie, og du er allerede i gang med at finde ud af alle de ting, som du skal have styr på, inden du starter på studiet. Men det kan godt være svært at finde ud af alting, fordi der er mange ting, der skal holdes styr på. Det kan også godt være, at du er i tvivl, om du har fået styr på det hele. At flytte til en ny bil og/eller starte på et nyt studie, kræver en masse, og det kan hurtigt blive svært at huske alle de ting, som du føler, at du skal huske. I denne artikel giver vi dig et par gode råd til, hvad der kan være værd at huske, når du starter på et nyt studie.


Annonce

En ny computer der virker uden problemer

Det kan være en god idé at investere penge i f.eks. en Lenovo computer, så du er sikker på, at du ikke kommer til at have for mange problemer med din computer. Det vil være meget besværligt, hvis din computer lige pludselig valgte ikke at virke mere, mens du studerede, fordi så vil der være et stykke tid, hvor du er uden computer, og det er ikke særlig godt, når du har meget læsning og skal skrive mange noter. Hvis du allerede fra start bruger penge på en Lenovo computer, så skal du heller ikke regne det med i dit budget fremadrettet.Lav et realistisk budget

Det kan også godt være, at du er klar over, at det kommer til at blive lidt dyrt at bo alene, og dermed skal stå for samtlige udgifter selv - også når du pludselig kommer ned og "kun" får en SU. Her er det smart at lave et budget, men det er godt at være realistisk omkring det hele og ikke forvente, at du kommer til at bruge meget færre penge, end du egentlig gør. Generelt, så er det fint ikke at spare for meget på posten over det sociale, fordi når du er ny på studie, kommer du til at bruge mange penge på den sociale del af det hele. Det vil også være ærgerligt, hvis du skal til at spare på den del, når du jo er ny, og så er det også sjovt at være med til det hele uden at tænke alt for meget på din økonomi.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.