Annoncørbetalt indhold

SMS dig til penge mellem hænderne

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du knækket en tand? Er bilen brudt sammen? Eller står du pludselig med andre uforudsete udgifter – og ingen penge til at betale dem? Så er der heldigvis håb. For der findes flere forskellige måder at få lidt ekstra penge på lommen, når uheldet er ude. Du kan enten sælge ud af arvestykkerne eller spørge familien om et bidrag. Du kan også gå den slagne vej til banken, og låne ad traditionel vej. Men vil du helst undgå at skulle ud i forklaringer om hvad pengene skal bruges til og er du i tvivl om banken overhovedet vil låne dig penge? Så er der også andre muligheder for at komme til lidt penge. Og det er slet ikke så svært endda.

Lån med mobilen

Annonce

En af de muligheder der er for at låne penge til det du trænger allermest, er et SMS-lån. De kendes også under andre betegnelser som for eksempel kviklån, hurtiglån, minilån, microlån og lignende. Og netop sms lån kan være en god løsning for dig, hvis du har brug for penge lige her og nu. Som navnet antyder er der tale om et hurtigt lån. Derfor har det også en væsentligt kortere løbetid end klassiske banklån. Det vil sige, at de penge du låner skal betales tilbage indenfor relativt kort tid.

Mindre beløb – hurtigt tilbagebetaling

Har du fået uforudsete udgifter eller udgifter, der bare ikke kan vente? Så kan et sms lån være en god måde at få dem ud af verden på i en fart. Med et sms lån kan du låne mindre beløb – typisk i størrelsesordenen fra 500 til 10.000 kroner. Og da der er tale om et lån, skal pengene også betales tilbage. Det er gerne indenfor en periode på mellem 30 og 60 dage. Naturligvis alt afhængig af den enkelte aftale. Hvor meget du skal betale i renter afhænger også af denne løbetid. Som tommelfingerregel gælder, at jo kortere løbetid, jo højere AOP’en (Årlige Omkostninger i Procent).

Sms lån søges online

Det lyder nemt. Og det er det også. Som udgangspunkt er der nemlig tale om en lånetype, som man kan ansøge om på sms. Eller rettere – det var det oprindeligt. I dag foregår det typisk online. Sms lån er altså en både hurtigere og nemmere låneform, end hvis du for eksempel vælger at gå i banken.

Lån med betænkningstid

Du skal dog ikke forvente at få pengene lige med det samme. Som følge af lovændringer i januar 2017, kan sms lån ofte ikke udbetales den samme dag, som du søger. Der er nemlig en 48 timers ”betænkningspause” på alle lån, der har en løbetid på under 3 måneder. Således er det blevet gjort lidt sværere at låne til hurtige impulskøb, som kan sætte nogle i uendelig gæld. Har du gjort dig nøje overvejelser inden du søger, så er der derimod intet i vejen for at benytte dig af et sms lån. Blot du husker at pengene skal betales tilbage igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.