Annonce
Byliv

Sophie reddede 3-årige Julian op af vandet: - Vi er simpelthen så taknemmelige

Sophie Olsen (th) og familien til Juian, som hun reddede op af vandet. Mor: Katla Eva Víkingsdóttir med Julian på armen og far, David Hrafnsson og storesøster. Foto: Jan Jeppesen
Fredag eftermiddag blev Sophie Olsen overrasket på sin arbejdsplads, Café 8tallet, af familien til drengen hun reddede i land.

Onsdag den 9. juni var Sophie Olsen på pletten, da den tre-årige dreng, Julian, bliver skubbet i den kunstige sø foran Café 8tallet i Ørestad.

En børneflok på fire, havde forvildet sig væk fra de andre børn da en børnehave var på tur i området. Uden pædagogernes opsyn bliver Julian skubbet i vandet af en af de andre børn.

Sophie Olsen arbejder til daglig som tjener i caféen og i forbindelse med en udeservering ser hun Julian ryge i vandet. Uden at tøve springer hun i vandet og får med hjælp fra en gæst på caféen reddet Julian i land.

Annonce

Fredag eftermiddag er familien taget hen på Sophies arbejdsplads for at overraske hende med en stor kurv fyldt med lækkerier og deres store taknemlighed for hendes tapre handling.

- Du er en meget tapper person. Vi er simpelthen så taknemmelige for det du har gjort, siger David Hrafnsson, far til Julian.


Du er en meget tapper person. Vi er simpelthen så taknemmelige for det du har gjort.

David Hrafnsson, far til Julian


Det var en rørt Sophie der tog imod familiens roser.

- Jeg er meget overvældet. Jeg gjorde kun, hvad jeg skulle i situationen, siger Sophie Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce