Annoncørbetalt indhold

Sorg kan føles overvældende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lige mistet en person, som du holdt af? Og oplever du en følelsesmæssig uro? Så husk at give dig selv tid til at sørge. Det kan være svært at miste, og især at acceptere, at man har mistet en person af stor betydning. Det vil ofte være følelser som sorg, chok, vrede og ensomhed, du vil mærke, hvilket er helt naturligt. I forbindelse med at miste en man har kær, kan være svært at samle sig om det praktiske ærinder i tiden efter. Det kan her være en god ide at få hjælp til begravelsen i samarbejde med en bedemand. På denne måde har du mulighed for at kunne fokusere på at komme igennem sorgen. Du kan i artiklen herunder læse om de forskellige sorgfaser, vi gennemgår i forbindelse med at miste en, vi holder af.


Annonce

Sorgen er ikke lineær

Sorg er grundlæggende noget alle mennesker kommer igennem i deres liv. Selvom alle mennesker kommer til at opleve sorg på et tidspunkt i livet, så opleves den meget forskellige afhængig af, hvem man er. Det kan blandt andet skyldes tidligere erfaringer med at miste, hvor man befinder sig i livet eller simple personlighedstræk. Selvom sorgen føles forskelligt, og alle sørger på sin egen måde, så gennemgår man grundlæggende de samme faser. Faserne skal anskues som en proces, og som et hjælpemiddel til bedre at kunne forstå sin egen ageren.


De tre faser 

Første fase, man vil opleve er, chokfasen. I denne fase vil du ofte ikke kunne tænke klart eller agere som normalt. Du kan have svært ved at forstå, at en person, du har kær, er gået bort. Den første fase af sorgen, kan også føles uvirkelig, indtil anden fase, reaktionsfasen. Modsat navnet på denne fase, oplever mange sig handlingslammet. Dette kan blandt andet skyldes, at følelserne er overvældende. I denne fase skal du give dig selv tid og mærke efter, på denne måde vil du med tiden, begynde at acceptere dine følelser og arbejde med dem. I forlængelse heraf kommer tredje fase, reparationsfasen. Du vil her kunne mærke små pauser i din sorg, din tankemylder vil mindskes og mange vil føle lidt glæde igen. I sidste fase, nyorienteringsfasen, vil du have accepteret dit tab. Du vil kunne begynde at se fremad igen. Det er dog vigtigt at understrege, dine følelser er ikke lineær, og af samme årsag vil du kunne opleve spring mellem de forskellige faser. Tiden vil dog læger alle sår.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.