Annonce
STEMMESLUGER

Steenbergers supervalg: Jeg har arbejdet hårdt for det

Amager-kandidaten Rasmus Steenberger kan krone en årelang valgkamp med et mandat i Københavns Borgerrepræsentation for SF - og et flot personligt stemmetal, der sender ham ind som nummer tre på partiets topscorerliste.

- 1.430 gange tak, skrev Amager-politikeren Rasmus Steenberger torsdag morgen på sin Facebook-profil, da det stod klart, at han drøner ind i Københavns Borgerrepræsentation for SF med 1.430 personlige stemmer.

- Jeg er glad - og lidt træt, men først og fremmest taknemmelig over, at så mange af mine medborgere tror på, at jeg kan gøre en forskel. En særlig tak til min altid dejlige og meget tålmodige Majken og vores tre dejlige børn. I har stået model til lidt af hver.

Rasmus Steenberger scorer tredjeflest stemmer på SFs liste. Han er overgået af partiets spidskandidat Sisse Marie Welling og Astrid Aller, der henholdsvis fik 7.016 og 4.649 personlige stemmer.

Annonce

- Siden folketingsvalget i 2019 har jeg arbejdet hårdt for at opnå dette valg. Det er en belønning for at have leveret på hjemmefronten i forhold til cykelstier, grønne områder og legepladser, Backersvej og Prøvestenen. Det har også været sjovt, og det er lykkedes at få skabt et godt netværk. Det betyder noget, når folk tager godt imod dig, og de kan spejle sig i mit arbejde, fortæller Rasmus Steenberger til AmagerLIV.

Siden folketingsvalget i 2019 har jeg arbejdet hårdt for at opnå dette valg. Det er en belønning for at have leveret på hjemmefronten i forhold til cykelstier, grønne områder og legepladser, Backersvej og Prøvestenen.

- Nu skal der forhandles med de andre partier om udvalgsposter, men det er mit håb, at jeg kommer til at arbejde med den grønne omstilling, som vi skal have fuld turbo på. Jeg er sikker på, vi kan finde mange grønne løsninger sammen med både Enhedslisten og Socialdemokratiet, forklarer Rasmus Steenberger, der arbejder som projektleder i Frederiksberg Kommune.

- Jeg kommer til at arbejde endnu mere pr. 1. januar, så jeg skal have en snak med min arbejdsgiver om at arbejde på nedsat tid, tilføjer han.

Rasmus Steenberger erkender, at SF og partiets kandidater har været i modvind på grund af støtten til byggeri på Amager Fælled og Lynetteholm-projektet.

- Valgresultatet viser bare, at du sagtens kan have en konstruktiv tilgang til tingene. Lynetteholm er vedtaget ved lov, så det gælder om at få det bedste ud af projektet og finde gode lokale løsninger. Det arbejder jeg videre med, understreger Rasmus Steenberger.


Rasmus Steenberger og hans bedre halvdel, Majken, har stemt på Skolen ved Sundet. Foto: Rasmus Steenberger.Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Fødselsdags-koncert

Hjalmer Larsen gav den gas på Frederiksberg Rådhus: Avisen fejrede fødselsdag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Øjenvidne

Mille gik forbi gerningsstedet fem minutter efter drabet: Det er meget bekymrende

Alarm 112

Metroens cityring brød sammen i fredagsmyldretiden

Skuddrama

Skuddrama på Sorgenfrigade: Erhvervsdrivende skræmt fra vid og sans

Skuddrab

Hemmeligt møde førte til drabet i Sorgenfrigade: Sådan er bande-situationen lige nu

Mette Frederiksen beklager butiksbesøg uden mundbind

Rigshospitalet

Signe mangler fire kollegaer: Rigshospitalet aflyser hjerteoperationer på grund af mangel på sygeplejersker

Byfornyelse

Sebastian er frustreret: Rantzausgade har fået en fed fuck-finger i julegave

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Kig forbi Østerlandsk Thehus på fredag

Trafik

Jens turde ikke krydse perron: Retter kritik af DSB

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Ballade i nattelivet

Heste og flere betjente på gaden: Politiet styrker indsatsen i nattelivet

Sure smileys

Spisested holdt sur smiley skjult: - Jeg føler mig hårdt behandlet

112

Hunde gik til angreb: Fem gymnasieelever på hospitalet

Annonce