Annonce
Debat

Storm P. kommer ikke i skammekrogen

Storm P. Museet Frederiksberg Runddel. Foto: Bo Børresen

Læserbrev: I Frederiksberg Bladet 28. april skriver Henning C. Hansen, at det er forkert at sætte Storm P. i ”skammekrogen” på 1. sal på Storm P. Museet, som nu bliver til et samlet museum for humor og satire. Men det er en misforståelse.

Den faste udstilling om Storm P. med blandt andet hans arbejdsværelse, har været på 1. sal på Storm P. Museet i årevis, og det er der ingen planer om at ændre på.

Det er naturligvis meget beklageligt, at der ikke er nogen elevator på Storm P. Museet, men det kan være meget vanskeligt at etablere i en gammel bygning, og Storm P. Museet er langtfra det eneste ældre museum, hvor der er problemer med tilgængeligheden.

Annonce


Jeg tror, vi om nogle år vil kunne glæde os over resultatet.

Nikolaj Bøgh (K)


Det betyder ikke, at det ikke er relevant at rejse, og naturligvis skal vi se på at forbedre tilgængeligheden for blandt andet kørestolsbrugere, overalt hvor det er muligt.

Det nye museum for humor og satire rummer i den forbindelse også nogle tanker om at gøre samlingen, som indtil nu har været på det tidligere Revymuseum, langt mere tilgængelig for flere, blandt andet ved at dele af den skal benyttes til rejsende udstillinger, som for eksempel kan vises på plejehjem eller andre institutioner.

Umiddelbart er det altid beklageligt, at et udstillingssted lukker, som det nu sker med Revymuseet på Allégade, men mulighederne for at etablere et samlet museum for humor og satire, hvor der fortsat er stor fokus på Storm P. og arven efter ham, synes jeg er meget spændende, og jeg tror, vi om nogle år vil kunne glæde os over resultatet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce