Annoncørbetalt indhold

Styrk din virksomhed med kompetencegivende kurser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når din virksomhed skal vinde markedsandele er det vigtigt at den er konkurrencedygtig på alle parametre. Derfor bør du med jævne mellemrum tage temperaturen på kompetence niveauet i din virksomhed. Og uddannelse af medarbejderne gennem opkvalificerende kurser er en vigtig nøgle når det handler om at højne dette.


Annonce

Business Intelligence kurser hos 4D

Hvis du ønsker at sikre at din virksomhed står stærkt i forhold til konkurrenterne handler det om at kunne levere en skarp markeds analyse. Til dette formål vil du have en Research and Development eller en Business Intelligence afdeling, som forestår indsamling og bearbejdning af større mængder data.

De rapporter som kommer ud af en effektiv Business Intelligence strategi, skal kunne danne grundlag for vigtige beslutninger i forretningen, helt fra det operationelle niveau og op til de overordnede ledelses planer. Derfor er det vigtigt at dine folk har såvel de stærkeste kompetencer som de bedste værktøjer – og at de ved hvordan de bruger dem.

Hos 4D kan dine Business Intelligence medarbejdere deltage i kursus forløb målrettet anvendelse af de mest kendte værktøjer og platforme til analyse og udfærdigelse af rapporter. Uanset om I benytter Microsoft Excel eller Microsoft Power BI vil dine medarbejdere hos 4D få den bedste introduktion til anvendelse af disse applikationer i en Business Intelligence sammenhæng.

Business Intelligence kurser hos 4D findes på flere niveauer, og tilrettelægges med udgangspunkt i deltagernes faglige niveau. Du er derfor sikret Business Intelligence kurser i top kvalitet når du vælger 4D som din udbyder. Og skulle du have behov for særligt tilrettelagte workshops eller Excel kursus, for eksempel i forbindelse med indførelse af ny best praksis for data behandling i din virksomhed, kan de dygtige instruktører og kursus tilrettelæggere hos 4D med sikkerhed være behjælpelige.

Lær at udnytte Microsoft Office 365 optimalt med hjælp fra 4D

Uanset hvad din virksomhed har som kerneområde vil du kunne styrke dine medarbejderes muligheder for frugtbart samarbejde ved hjælp af en solid platform. Her vælger mange danske virksomheder at udruller Microsoft Office 365 – en cloud baseret løsning som giver samtlige medarbejdere adgang til alle Microsoft Office applikationer uden selv at skulle installere disse.

Hos 4D kan dine medarbejdere få hjælp til at lære den nye platform at kende, og dermed udnytte de mange muligheder for integration og samarbejde fuldt ud. 4D har igennem flere årtier tilbudt spændende og udviklende kurser målrettet det danske erhvervsliv.

Du kan læse mere, og kontakte kursusvirksomheden direkte, via hjemmesiden 4d.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.