Annoncørbetalt indhold

Supermarkeder stormer frem på internettet – Nu kan du handle mad fra hele verden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange velkendte kæder, som har valgt at sælge deres varer online i stedet for fysisk. Det kan der være mange fordele og ulemper ved både for supermarkederne, men også for forbrugerne. Det betyder, at man kan sidde i ro og fred, mens man vælger sine indkøb.

Blandt andet er det muligt at købe asiatiske dagligvare direkte gennem Pandasia – smart ikke?

Annonce


Handl dine varer, og læn dig tilbage

Ja, du læste rigtigt. Du behøver ikke længere at gå ned i dit supermarked for at købe dagligvarer. Tværtimod kan du håndplukke dine yndlingsvare online og have dem ved din bopæl allerede dagen efter. Det er rigtig smart, hvis du er typen, som kender dine ugentlige indkøb. Herunder ved de fleste, hvor mange liter mælk de forbruger, og hvor meget de ellers forbruger. På den måde kan de spare tid på at undgå køen i supermarkedet – Hvem vil ikke det?


Populært sideløbende med måltidskasser

Trenden har efterhånden været her længe, men er vokset i takt med tiden. Måltidskasser vinder ligesom supermarkeder frem på det danske marked. Det er samme koncept som online dagligvare indkøb. Du vælger, hvilket mad du ønsker – så står maden klar foran din bopæl én gang ugentligt med diverse måltider. Det sparer ligeledes forbrugeren for unødigt tidsforbrug på blandt andet: madplan, indkøb og muligvis også pengepungen.


Handl mad fra alle verden hjørner direkte fra din sofa

Det er ikke kun danske dagligvare, som du kan købe på nettet. Du kan nemlig gå på opdagelse i alverdens køkkener – herunder det sydeuropæiske, amerikanske og asiatiske. Det asiatiske køkken har længe været populært blandt de danske forbrugere, hvor man har kunne finde butikker, som solgte disse vare. Nu er det blevet muligt at gøre hjemmefra.

Her er der et udpluk af de varer, som du bør købe hos et asiatisk supermarked.


1. Nudler

Nudler er en spise, som de fleste kender. Enten har de stiftet bekendtskab med de i deres eget køkken, og ellers kan de det være man har rejst i asien. Det er nemlig enormt populært på de kanter. Nudler kan bruges i mange sammenhæng, og fungerer ligesom kartofler, ris og den slags. Det er også godt i en wok, hvor man kan mixe mange forskellige fødevarer. Det er superlækkert, og bør tages til overvejelse, når man laver mad.

Nudlerne kan fås i mange former, og derfor handler det bare om at springe ud i det.


2. Saucer og lignende

Saucer fra asien har altid været lidt farligt at bevæge sig ud i. Det skyldes i bund og grund kendskabet til dette. Det kan tilsætte nogle gode smagsnuancer til den mad, som du står, og laver i køkkenet. En favorit blandt mange er soja sauce eller teriyaki sauce. Den danske forbruger er nok stødt på dem i forbindelse med et besøg hos en sushirestaurant, hvor det benyttes meget. Sojasaucen er meget populær, og kan bruges i mange forskellige retter, uanset om det er asiatiske eller danske retter, man vil lave på en anderledes måde.


3. Lav din egen sushi

Sushi er rigtig lækkert, men det er også dyrt – hvis altså du køber det fra en restaurant. Derfor skal der lyde en klar anbefaling: Prøv at lave det selv. Det er nemlig ikke så svært, som mange går og tror. Tværtimod er det faktisk ret nemt, og man kan spare mange penge på at gøre det selv. Ydermere kan man også selv bestemme, hvilke stykker man ønsker, hvilket kun er en fordel. Der findes mange ’how-to’ videoer på nettet, hvor man kan lære at lave sushi derhjemme. God arbejdslyst!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.