Annoncørbetalt indhold

Supplér eller erstat boligens varmeløsning med en varmepumpe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske er der penge at spare ved at investere i en varmepumpe, uanset om en pumpe skal erstatte din nuværende varmeløsning (hvilket luft-til-vand-varmepumper fx kan i sommerhuse), eller at den bare skal være et supplement til hertil (hvilket en luft-til-luft-varmepumpe kan være). Varmepumper kører på el, og de kræver hverken olie eller træpiller, men henter varmen fra luften uden for huset.

Har du tålmodighed, vil der være mange penge at spare

Annonce

Nu er en varmepumpe selvfølgelig ikke gratis, så du må regne med, at du de første år af dit ejerskab af varmepumpe ikke vil mærke de store besparelser – eller: Du vil ret hurtigt lægge mærke til, at du bruger færre penge på varme, men de penge skal jo holdes op mod pengene brugt på at erhverve og installere varmepumpen. Men lader du en årrække gå, vil du komme til at sætte pris på pumpen.

Udregn din besparelse ved at få en varmepumpe

Visse steder på nettet kan du måle din besparelse ved en varmepumpe. Du skal ikke på jagt efter en hel masse tal for at kunne udregne din besparelse. Du skal blot kende din nuværende varmeløsning (fx oliefyr eller træpiller), din årlige varmeudgift og vide, hvilken varmepumpe du ønsker dig. Så du kan hurtigt hitte ud af, om det nu kan svare sig at få en varmepumpe (og det kan det faktisk typisk).

Bliv bedre til at spare på varmen – og få boligen isoleret

Nu er det at få en varmepumpe ikke det eneste, du kan gøre for at spare penge på varme. Du kan måske også blive bedre til ikke at lade varme gå til spilde ved fx at have et åbent vindue i det samme rum, som en radiator kører i. For det kan termostater ikke finde ud af. Som noget andet kan du sørge for, at din bolig er velisoleret. At få boligen isoleret indebærer store udgifter, men de tjener sig hjem.

Bør du få en varmepumpe, hvis du vil sælge hus snart?

Er det logisk at få en varmepumpe, hvis du ikke ved, om du bliver boende i dit nuværende hjemme længe nok til, at pumpen har tjent sig selv ind igen? Måske – for en varmepumpe kan gøre din bolig mere værdifuld. Dermed ikke sagt at du kan forvente, prisen for pumpen plus montering bliver lagt oven i salgsprisen på din ejendom, men har pumpen kørt i en håndfuld år, kan det måske svare sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.