Annoncørbetalt indhold

Svært ved at finde på aktiviteter til julefrokosten? Her får du nogle gode bud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når vi rammer december, er der rigtig mange mennesker, som har rigtig mange ting i kalenderen i form af julefrokoster. Danskerne holder utroligt meget af julen og julefrokosterne er for nogle en meget fast og indlejret del af julen. For nogle kan det være en smule ensformigt at sidde om et bord og snakke en hel aften. Derfor kan det for arrangøren af julefrokosten være en god ide at sørge for, at der er nogle aktiviteter til julefrokosten, som man kan benytte som aftenens underholdning.


Annonce

Hvis du skal stå for årets julefrokost, giver vi dig derfor nogle gode idéer til nogle sjove aktiviteter, som alle i selskabet vil synes om. Vi har både nogle sjove aktiviteter med i listen samt nogle ting, som generelt vil bidrage til en god stemning over hele aftenen.


Lav en dresscode

Når vi går juletiden i møde, har vi nogle bestemte traditioner både for oppyntning samt vores påklædning. Hvorfor ikke drage nytte af dette til selve julefrokosten? Du kan med fordel lave et kriterie om, at alle skal have noget tøj på, som de selv forbinder med julen, så man kan få en masse julestemning bragt med ind i julefrokosten.


En god ide til dresscode til julefrokoster kan desuden være, at alle skal have en form for julesweater på. Julesweateren er specielt blevet populær i Danmark i løbet af de seneste par år og det er naturligvis noget, som du kan drage nytte af til din julefrokost.


Quizzer, som er centreret om julen

For at man ikke sidder og snakker hele aftenen, skal der noget underholdning på bordet. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men en af vores favoritter er quizzer. Der skal nemlig ikke særligt meget til for at lave en god quiz, som selvfølgelig skal være centreret om julen. Der er to oplagde former for quizzer, som er musikquiz og en almen quiz med spørgsmål, som handler om julen. Slip derfor din indre kreative sjæl frem og lav aftenens underholdning selv!


Den traditionelle pakkeleg

Det er godt nok en aktivitet, som de fleste, der er vant til at gå til julefrokoster, kender til, men en god pakkeleg er altid et hit! Der skal ikke så meget til andet end, at man beder alle, som skal med til julefrokosten om at købe en pakke, som ikke koster mere end en flad 50’er. Derefter skal man kun bruge nogle terninger og raflebægere, som man kan slå med, og så er man i gang!


Det gode ved en pakkeleg er, at man ikke skal stå med en masse forberedelse og at det er en aktivitet, som de fleste er bekendt med. Derfor vil det være noget, som man lynhurtigt kan finde frem.


Gør dokumentationen af festen til en aktivitet

Det kan virke trivielt at skulle gøre det til en egentlig aktivitet at tage billeder af aftenen, men det er rent faktisk en glimrende aktivitet, som skaber en god stemning. Stiller man et mindre kamera til rådighed, vil man kunne opleve at gæsterne gør ekstra meget ud af at tage nogle sjove billeder, og derfor vil kameraet altid blive forbundet med fest og ballade. Er man et større selskab vil man med fordel kunne booke en My selfie eller lignende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.