Annonce
DEBAT

Jernbanebyen bliver for alle – også handicappede

Der bliver plads til alle i Jernbanebyen. Det understreger grundejerne efter et debatindlæg om manglende adgang for handicappede. Foto: René Mølskov

Under overskriften ”Ingen plads til handicappede i Jernbanebyen” skriver Kirsten Damgaard 3. juni i denne avis, efter at have deltaget i en af vores bydelsvandringer i området, at intentionerne er, at Jernbanebyen bliver en ”bilfri by”. Hun har desværre fået det indtryk, at ”der ikke skal være handicap-parkeringspladser på området overhovedet”.

Vi vil gerne slå fast, at dette på ingen måde er intentionen. Jernbanebyen skal være tilgængelig for alle.

Det er et ønske fra mange sider, at Jernbanebyen bliver en ’delvis bilfri bydel’. Dette ønske har vi grundejere også. Men hvordan det rent praktisk kommer til at udmønte sig, er alt for tidligt at sige. Det er blandt andet Københavns Kommune, der kommer til at være den helt centrale aktør i dette fremtidige arbejde.

Annonce

Det er imidlertid meget klart for os grundejere, at uanset hvordan en ’delvis bilfri bydel’ indrettes i fremtidens København, så er der nogle, som naturligvis stadig skal have adgang – eksempelvis udrykningskøretøjer, renovation, varelevering og naturligvis også beboere med særlige behov.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at opfordre alle til at besøge vores hjemmeside,www.jernbanebyen.dk, hvor man kan læse meget mere om det der i øvrigt bliver en af Københavns grønneste bydele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce